Wenger: Podolski Galatasaray'da başarılı olacak
Lukas Podolski ve kulübü Arsenal'le her konuda anlaşan Galatasaray'a bir müjdeli haber de Arsene Wenger'den geldi.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.07.2015 00:00
- Güncelleme Tarihi: 03.07.2015 10:22
Yaklaşık 5 gündür Antalya Kemer'de ailesiyle birlikte tatilde olan yıldız futbolcunun buradan İstanbul'a geleceği ve imza atacağı öğrenildi. Sarı-kırmızılı kulüp, başkan Dursun Özbek'in de katılacağı özel bir törenle Lukas Podolski'ye Arena'da imzayı attıracak.
"Çok yönlü bir oyuncu"
Arsenal'in patronu Wenger 3 sezon birlikte çalıştığı Podolsk'yi "Çok yönlü bir golcü. Hücum hattının ortasında, forvet arkasında, ilerde ve her iki kanatta da oynayabiliyor. Gol atmada sıkıntısı olmadığı gibi forvette oynayan arkadaşının üzerindeki baskıyı da azaltıyor" ifadeleriyle tanımlıyor.
Bugün açıklanıyor
Lukas Podolski ve kulübü Arsenal'le her konuda anlaşan Galatasaray, bu transferi bugün KAP'a bildirip resmiyete dökecek. 3 yıllık sözleşmeye imza atacak olan Alman yıldızın bonuslarla birlikte 4 milyon Euro kazanması bekleniyor.
Eurosport
DİĞER HABERLER
-
Lille’in Brezilyalı stoperi Alexsandro, Galatasaray maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Victor Osimhen ile yaşayacağı mücadeleyi “savaş” olarak nitelendiren deneyimli savunmacı, sarı-kırmızılıların hücum gücüne dikkat çekerken Berke Özer’in performansını da övdü. -
TFF'de yapılan yönetim kurulu toplantısında, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin tarihi değişmedi. Dev derbi 26 Ekim Pazartesi günü 21.30'da oynanacak. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Fransa ekibi Lille ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray, kamp kadrosunu duyurdu. -
Lille Teknik Direktörü Davide Ancelotti, Galatasaray karşılaşması öncesinde takımının hedefini açıkladı. Eksiklere rağmen galibiyete inandığını belirten Ancelotti, sarı-kırmızılıların hücum gücüne karşı oyun planlarını anlatırken Berke Özer hakkında da övgü dolu ifadeler kullandı.