Norveç sahasında Estonya'yı Sörloth ve Haaland ile devirdi!
2026 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu’nda Norveç, sahasında Estonya’yı 4-1 mağlup etti.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.11.2025 - 22:08
2026 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Norveç, sahasında Estonya'yı 4-1 mağlup ederek kritik bir galibiyete imza attı. Karşılaşmanın ikinci yarısında fırtına gibi esen Norveç'te Alexander Sörloth ve Erling Haaland ikilisi maça damga vurdu.
Mücadelenin 50. dakikasında Alexander Sörloth perdeyi açtı: 1-0. Yıldız golcü sadece iki dakika sonra bir kez daha sahneye çıkarak skoru 2-0'a getirdi.
Dakikalar 56'yı gösterdiğinde bu kez Erling Haaland sahne aldı. Norveç'in süper yıldızı, farkı üçe çıkaran golü kaydetti. 62. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Haaland skoru 4-0 yaparak maçı Norveç adına kopardı.
Konuk ekip Estonya, 64. dakikada Robi Saarma'nın golüyle skoru 4-1'e taşısa da geri dönüş için yeterli olmadı.
Bu sonuçla birlikte Norveç puanını 21'e yükseltti. Estonya ise 4 puanda kaldı.
DİĞER HABERLER
-
Portekiz Ligi takımlarından Benfica'nın teknik direktörü Jose Mourinho, takımının 2-2 berabere kaldığı Braga maçı sonrası flaş açıklamalarda bulundu. Karşılaşmada skor 2-2 tamamlanmasına rağmen kazandıklarını iddia eden Portekizli çalıştırıcı "Braga'yı burada 3-2 yenmek harika bir sonuç. Golümüz temizdi, harika bir zaferdi!" ifadelerini kullandı. -
Futbolda bahis soruşturması kapsamında gözaltına alınan Galatasaray eski Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. İşte detaylar... | Son dakika spor haberleri -
Türkiye'de 2025 yılında düzenlenen en üst düzey 2 futbol organizasyonunu Galatasaray kazandı. -
Futbol dünyasında 2025 yılına damga vuran isim, Paris Saint-Germain'in (PSG) Fransız oyuncusu Ousmane Dembele oldu.