TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik: FIFA ile UEFA ilişkilerimiz son derece sağlam!
Son dakika spor haberi: Türkiye Futbol Federasyonu Onursal Başkanı Şenes Erzik gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erzik açıklamalarında “TFF’nin FIFA ile UEFA ilişkileri son derece sağlam. Biz onlarla aile gibiyiz” ifadelerini kullandı.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.04.2024 - 20:14
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Onursal Başkanı Şenes Erzik, gündeme dair açıklamalarda bulundu. FIFA'nın İsviçre'de Zurih kentinde bulunan müzesinde kendisine ait özel bir köşe ayırdığını ifade eden Şenes Erzik, "Çok uzun yıllar FIFA ve UEFA'da üst düzey yöneticilik yaptım. FIFA, Zürih'de müzesinin içinde bana özel bir köşe ayırdı. Ben de onlara elimdeki önemli fotoğraf ve objeleri karşılıksız verdim. Bu benim için çok önemliydi. Levent'te içinde bulunduğumuz binayı da Türk futboluna kazandırdık. Burası da müze gibi. Bugün de TFF'nin FIFA ile UEFA ilişkileri son derece sağlam. Biz onlarla aile gibiyiz" diye konuştu.
Avrupa Futbol Şampiyonası için uzun zamandır emek harcadıklarını ifade eden Erzik, şu yorumlarda bulundu:
Avrupa Futbol Şampiyonası'na ev sahipliği yapmak için çok uzun zamandır çalışıyoruz. Daha önce 1 oy ile kaybetmiştik. Bu kez kazandık.
"ÇOK MUTLU OLDUĞUM BİR GÜNDÜ"
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin kendisine TFF Onursal Başkanı akreditasyon kartını vermesiyle ilgili konuşan Şenes Erzik, "Sayın Mehmet Büyükekşi 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ev sahipliğini aldığımız gün beni onore etti. Bana TFF Onursal Başkanı akreditasyon kartımı kendi elleri ile takdim etti. O günün hatırasını evimde baş köşede saklıyorum. Ayrıca bana o gün hep birlikte çektirdiğimiz fotoğrafı hediye etti. Onu da evimde saklıyorum. Çok mutlu olduğum bir gündü. Gözlerim doldu" diye konuştu.
18 Temmuz'da yapılacak TFF seçimli mali genel kurulu ile ilgili de yorumlarda bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Onursal Başkanı Şenes Erzik, seçimle ilgili tarih tartışmalarının anlamsız bulduğunu da sözlerine ekledi.
"MONTELLA ÇOK DOĞRU BİR TERCİHTİ"
Futbolun geleceğinin altyapıda olduğunu söyleyen Erzik, "A Milli Futbol Takımı ile ilgili iyi bir ekip kuruldu başarılı buluyorum. Montella çok doğru bir tercihti. Futbolunun geleceği ve kurtuluşu için altyapıda kendi çocuklarımızı yetiştirmeliyiz" diyerek sözlerini noktaladı.
DİĞER HABERLER
-
FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde kritik an! Galatasaray Çağdaş Faktoring, yarı final play-in serisinin kaderini belirleyecek üçüncü maçta Basket Landes'i ağırlıyor. Seride 1-1'lik eşitlikten sonra her şey bu maça kaldı. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşmada galip gelen takım doğrudan yarı finale yükselecek ve Zaragoza'da oynanacak Final Four'a büyük bir adım atacak. Kaybeden ekip ise çeyrek final turunda mücadelesini sürdürecek. Sarı-kırmızılı ekip, taraftarının desteğiyle Fransız rakibini geçerek Avrupa'nın en iyi dört takımı arasına girmeyi hedefliyor. Basketbolseverlerin merakla beklediği maçın oynanacağı tarih, saat ve yayın bilgileri haberimizde... -
Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de gösterdiği etkileyici performansın ardından Victor Osimhen şimdiden yaz transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden bir tanesi... Galatasaray'ın yıldız golcüsü Osimhen için PSG'nin planladığı teklif ve sarı-kırmızılıların istediği bonservis bedeli belli oldu. -
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu son hafta maçında İstanbulspor sahasında Boluspor'u ağırladı. Mücadele golsüz beraberlikle sonuçlandı ve her iki takım da kupaya veda etti. İşte maçın detayları... -
Nihat Hatipoğlu'na genç bir Fenerbahçeli taraftarın sorduğu soru kısa süre içerisinde gündem oldu. İşte sosyal medyada tıklanma rekoru kıran o soru...