Aktif futbol yaşantısını noktalayan Gareth Bale golfe başladı
Son dakika spor haberi: Kariyerinde Real Madrid ve Tottenham gibi devlerin formalarını terleten ve kariyerinde 5 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu bulunan Gareth Bale, geçtiğimiz günlerde futbolu bıraktığını açıklamıştı. 33 yaşındaki eski futbolcu, golf turnuvasına katılacağını duyurdu.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.01.2023 13:51
Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, eski Galler Futbol Milli Takımı kaptanı Bale, profesyonel futbolu bıraktıktan sadece iki hafta sonra bir PGA Tour etkinliğinde oynayacağını duyurdu.
Şubat ayında California'daki AT&T Pebble Beach Pro-Am'da yarışacağını belirten 33 yaşındaki Bale, "Önümüzdeki ayın başında AT&T Pebble Beach Pro-Am'da oynayacağımı duyurmaktan mutluluk duyuyorum! Hadi başlayalım." ifadelerini kullandı.
Southampton altyapısından yetişen Bale, Tottenham'da 6 sezon oynadıktan sonra 2013'te 101 milyon avro bonservis bedeliyle Real Madrid'e giderek adından söz ettirmişti.
Bale, UEFA Şampiyonlar Ligi'ni 5 kez kazandığı Real Madrid'de yaşadığı uzun süreli sakatlıklardan dolayı düzenli olarak forma giyememişti.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ın 3-0'lık galibiyeti ve Trabzonspor'un 1-0'lık mağlubiyetinin ardından UEFA ülke puanı sıralamasında son durum merak konusu oldu. Temsilcilerimizin aldığı sonuçlar sonrası Türkiye'nin puanı ve sıralamadaki yeri belli oldu. İşte tüm detaylar... -
İngiltere Premier Lig'de 2026-27 sezonunun açılış maçında Arsenal, sahasında Coventry City'yi 3-0 mağlup etti. -
Galatasaray, Stuttgart forması giyen Ermedin Demirovic ile kişisel şartlarda anlaşma sağlarken, yıldız golcünün ardından Alman ekibinden bir transferi daha gündemine aldı. Sarı-kırmızılılar, genç hücum oyuncusunu kadrosuna katmak için harekete geçti. Yönetimin planı yıldız isimleri aynı uçakta getirmek... İşte tüm detaylar! -
FIFA, Dünya Kupası finalinin ardından yaşanan kavganın disiplin cezalarını da açıkladı.