Milli Takım'a Cenk Tosun'dan kötü haber!
İngiltere'de Crystal Palace forması giyen Cenk Tosun, antrenmanda dizinden sakatlandı. The Athletic'in haberine göre 28 yaşındaki forvet EURO 2020'yi kaçırabilir.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.03.2020 00:51
- Güncelleme Tarihi: 04.03.2020 09:43
İngiltere premier Lig ekibi Crystal palace'ta forma giyen Cenk Tosun sakatlandı. Milli oyuncunun dün yapılan idmanda dizinden sakatlandığı öğrenildi. Crystal palace'ın MR sonucunu beklediği kaydedilirken, Cenk'in sakatlığının ciddi olduğu iddia edildi.
Milli oyuncunun sezonu kapattığı, EURO 2020'yi de kaçırabileceği gelen bilgiler arasında. Avrupa Şampiyonası elemelerinde Milli Takım forması giyen isimlerden, Merih Demiral ve Yusuf Yazıcı da sezonu kapatmalarına neden olan sakatlıklar yaşamıştı.
DİĞER HABERLER
-
Kulüpler Birliği Vakfı, Türk futbolunun geleceğini değerlendirmek ve gelişimine katkı sağlamak amacıyla 17 Kasım Salı günü İstanbul'da Futbol Zirvesi düzenleyecek. -
Fransa Ligue 1'in 9. haftasında PSG, Le Havre'ı 5-1 mağlup etti. -
İngiltere Premier Lig'in 9. haftasında Brighton, deplasmanda Manchester City'i 1-0 mağlup etti. -
İtalya Serie A ekiplerinden Milan, ABD'li yıldız Christian Pulisic'in sözleşmesini 2031 yılına kadar uzattığını açıkladı. 28 yaşındaki futbolcu, 2023'ten bu yana kırmızı-siyahlı formayla çıktığı 141 maçta 44 gol kaydetti.