TFF'ye Kocaman sitem
Atiker Konyaspor'un kendi sahasında Gençlerbirliği ile berabere kalmasının ardından teknik direktör Aykut Kocaman yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunurken, TFF'ye de sitemde bulundu.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.09.2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 18.09.2016 19:59
UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda kendi sahasında Shakhtar Donetsk'e 1-0 mağlup olan Atiker Konyaspor, ligin 4. haftasında sahasında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı. Maçın sonunda Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman açıklamalarda bulundu.
Maç saatleri için Türkiye Futbol Federasoynu'na sitemde bulunan Atiker Konyapsor Teknik Direktörü Aykut Kocamani 'Bugün Perşembe günü oynadığımız maçın izleri vardı üzerimizde. Federasyon, maç saatini buna göre ayarlayabilirdi. Federasyon bu maç trafiğini yönetirken; en azından 7:30-8 gibi oynatıp takımımızı 2-3 saat daha dinlendirebilirdi. Mesela 120 km koşmak değil, mental olarak da yüksek enerji harcıyorsunuz' ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Aslan'a çifte dünya yıldızı! -
Galatasaray, Gençlerbirliği maçında attığı golle galibiyeti getiren Deniz Gül'e rağmen hücum hattına takviye yapmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, ocak ayında yıldız bir santrforu kadrosuna katarak milli futbolcuyla rekabet oluşturmayı hedefliyor. Galatasaray'ın, yıldız santrfor için kurduğu temas ve oyuncu için beklenen bonservis de belli oldu. İşte detaylar... -
Cristiano Ronaldo'nun Portekiz Milli Takımı kampını izinsiz terk ettiği gerekçesiyle 30 gün hak mahrumiyeti ve 255 bin euro para cezasına çarptırıldığı öne sürüldü. -
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Dr. İsrafil Kışla, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nu makamında ziyaret etti.