Fikret Orman, kurayı değerlendirdi
Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, UEFA Şampiyonlar Ligi kurasıyla ilgili "İnşallah gruptan çıkarız" şeklinde ifadeler kullandı.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.08.2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 25.08.2016 22:28
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Benfica (Portekiz), Napoli (İtalya) ve Dinamo Kiev'le (Ukrayna) yer aldıkları B Grubu'ndan üst tura çıkmak istediklerini belirtti.
Orman'ın, kura çekiminden sonra siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, "Hayırlısı olsun. Şampiyonlar Ligi herkes için zor, çok prestijli bir lig. Şampiyonlar Ligi'nin yüksek bir geliri var. Her takımın kendini göstermek istediği bir yer. İnşallah gruptan çıkarız. Portekiz'e bu aralar üç defa gittim, dördüncüye gideceğiz." ifadeleri yer aldı.
Kulüp ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi ise gruptan çıkacaklarına inandığı belirterek, şunları kaydetti:
"Hayırlı olsun. İyi bir yerde oynayacağız. Hepsi kıymetli takımlar, güçlü takımlar. Beşiktaş hepsinden güçlü. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. İnşallah turu geçeriz ve daha yukarılara çıkarız. İçim daha rahat. Grubuna gitmediğimiz takımlarla da inşallah tur atladığımızda karşılaşacağız."
DİĞER HABERLER
-
İtalya Serie A'nın 6. haftasında Lazio, Monza'yı 3-1 mağlup etti. -
İngiltere Premier Lig'in 6. haftasında Crystal Palace, Nottingham Forest'ı 3-1 mağlup etti. -
İngiltere Premier Lig'in 6. haftasında Hull City ile Everton 2-2 berabere kaldı. -
İtalya Serie A'nın 6. haftasında Como, sahasında Roma'yı ağırladı. Çekişmeli maç 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri