Futbolda milli mesai başladı
A Milli Futbol Takımı, 8 Haziran'da Bulgaristan ile yapacağı özel, 12 Haziran'da da Kazakistan ile oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçlarının hazırlıklarına başladı.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.06.2015 - 20:38
Kasığında sakatlığı bulunan Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup'un ağrıları olduğu için aday kadrodan çıkarıldığı bildirildi.
Futbolcuların son durumuyla ilgili bilgi veren doktor Sarper Çetinkaya, Gökhan Töre'nin sağ dizindeki şişlik, Hasan Ali Kaldırım'ın sol dizindeki sorun, Hakan Kadir Balta'nın da sol diz arkasındaki sakatlığı nedeniyle tedavi olacağını ve birkaç gün fizyoterapi ekibiyle çalışıp takımdan ayrı kalacaklarını belirtti.
İzinli olan Selçuk İnan'ın yanı sıra mili takımın antrenman yaptığı sırada yolda olan Mehmet Ekici, çalışmaya katılmadı.
Ziraat Türkiye Kupası finalinde 11'de forma giyen Burak Yılmaz, Semih Kaya, Yasin Öztekin, Volkan Şen, Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı, takımdan ayrı koşudan sonra tesislere girdi.
Millilerin ilk antrenmanına Arda Turan, Mevlüt Erdinç, Hakan Çalhanoğlu, Mehmet Topal, Olcay Şahan, Gökhan Gönül, Umut Bulut, Alper Potuk, Serdar Aziz, Mahmut Tekdemir, Emre Daşdemir ve Muhammet Demir ile kaleciler Volkan Babacan, Ali Şaşal Vural ve Hayrullah Mert Akyüz katıldı.
Isınma ve istasyon çalışmalarının ardından yarı sahada maç yapan milliler, hazırlıklarını yarın basına kapalı antrenmanla sürdürecek.
DİĞER HABERLER
-
Ligue 1’de 22. hafta kapsamında gözler, Paris FC ile Lens arasında oynanacak mücadeleye çevrildi. Teknik Direktör Stephane Gilli yönetimindeki Paris ekibi, 22 puanla 15. sırada yer alıyor. Ev sahibi takım, alt sıralardan uzaklaşmak ve sezonun geri kalanına daha güvenli bir konumda girmek için sahasında galibiyet arayacak.Konuk ekipte ise Pierre Sage ve öğrencileri 49 puanla 2. basamakta bulunuyor. Zirve takibini sürdüren Lens, deplasmanda hata yapmadan 3 puanı alarak liderlik yarışında iddiasını korumak istiyor. Peki, Paris FC-Lens maçı ne zaman ve saat kaçta? Hangi kanalda? -
La Liga’nın 24. haftasında Real Madrid, Santiago Bernabeu’da Real Sociedad’i ağırlayacak. Teknik Direktör Alvaro Arbeloa yönetimindeki Madrid ekibi, 57 puanla 2. sırada yer alıyor. Eflatun-beyazlılar bu mücadeleyi kazanarak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturmanın planlarını yapıyor. 31 puanla 8. sırada bulunan Real Sociedad ise güçlü rakibi karşısında sürpriz peşinde. Öte yandan gözler bir kez daha Arda Güler’de olacak. Peki, Real Madrid-Real Sociedad maçı ne zaman ve saat kaçta? Hangi kanalda? -
Ligue 1’de 22. haftada, Lille ile Brest kozlarını paylaşıyor. Teknik Direktör Bruno Genesio yönetimindeki Lille, 33 puanla 6. sırada bulunuyor. Kırmızı-beyazlı ekip, taraftarının desteğini arkasına alarak galibiyete uzanmak ve üst sıralara doğru yeniden yükselişe geçmek istiyor. Brest cephesinde ise Eric Roy ve öğrencileri sahada olacak. 26 puanla 12. basamakta yer alan konuk ekip, deplasmandan puan ya da puanlarla ayrılarak sıralamada yukarı tırmanmanın planlarını yapıyor. Peki, Lille-Brest maçı ne zaman ve saat kaçta? Hangi kanalda? -
Saudi Pro League’de 21. hafta heyecanı, haftanın öne çıkan karşılaşmalarından biriyle devam ediyor. Al Fateh SC sahasında Al Nassr FC’yi ağırlayacak. Deplasman ekibi Al Nassr, üst üste 7. galibiyetini alarak zirve takibini sürdürmenin peşinde. Formda görüntüsüyle dikkat çeken ekip, kritik virajda puan kaybı yaşamak istemiyor. Ev sahibi Al Fateh ise 24 puanla 10. sırada bulunuyor. Taraftarı önünde kazanarak 6 maçtır süren galibiyet hasretine son vermeyi hedefleyen ekip için bu mücadele büyük önem taşıyor. Peki, Al Fateh-Al Nassr maçı ne zaman ve saat kaçta? Hangi kanalda?