Fenerbahçe'de Ertan Torunoğulları'dan transfer açıklaması!
Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Torunoğulları, “Başkanımız serbest kaldı. Şu an da kulüpte. Biz de yönetim olarak kulübe gidiyoruz. Kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yarından itibaren transfer çalışmaları hızla devam edecek” dedi. İşte o sözler... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.12.2025 15:03
'Uyuşturucu' soruşturması kapsamında gözaltına alınan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sadettin Saran, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Başkan Saran'a destek olmak için Çağlayan Adliyesine gelen Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyelerinden Ertan Torunoğulları, adliye önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Destek olmak için adliyeye gelen Fenerbahçe taraftarlarına teşekkür eden Torunoğulları, "Özellikle buraya gelen taraftarlarımıza, başkanımız ve yönetimimiz adına teşekkür ediyoruz. Bu duyarlı, sakin halimiz bize çok şey kattı. Onun için yüce Türk adaletinden şüpheniz olmasın. Başkanımız serbest kaldı. Şu anda kulüpte. Biz de yönetim olarak kulübe gidiyoruz. Çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Yarından itibaren transfer çalışmaları hızla devam edecek" ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Slavia Prag deplasmanında değil, sahasında 2-0'lık üstünlüğünü koruyamayan Fenerbahçe, son dakika golüyle 2-2'lik beraberliğe razı oldu. Devler Ligi'nde 3. maçında da galibiyet alamayan sarı-lacivertliler, önemli bir gelir fırsatını da kaçırdı. İşte detaylar... -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde alınan Slavia Prag beraberliği sonrası Fenerbahçe'de o ismin geleceği yeniden gündeme geldi. Sarı-lacivertlilerin Şampiyonlar Ligi kadrosunda bulunan oyuncunun ocak ayında takımdan ayrılabileceği öne sürüldü. İşte tüm detaylar... -
Fenerbahçe'de, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde alınan Slavia Prag beraberliğinin yankıları sürüyor. Sarı lacivertlilerde eleştirilerin hedefinde olan isim ise teknik direktör İsmail Kartal. Yönetim de Galatasaray derbisinin kaybedilmesi durumunda tecrübeli hocayla ilgili radikal bir karar alacak. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe, Nathan Ake'nin 3 hafta, Marco Asensio'nun da 3 ay sahalardan uzak kalacağını açıkladı.