TRANSFER HABERİ: Fenerbahçe'den Paris çıkarması! Hedefte 3 isim
Yeni sezonda güçlü ve yıldızlarla dolu bir kadro kurmayı hedefleyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Sağ bek, orta saha ve stoper mevkilerine takviye yapmak isteyen sarı-lacivertliler, PSG forması giyen 3 isim için harekete geçiyor. İşte detaylar... (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 05.07.2025 06:41
Kolombiyalı santrfor Jhon Duran ile transferde bombayı patlatıp ilk takviyesini yapan Fenerbahçe, yeni yıldızlar için kolları sıvarken adres de Fransa'nın başkenti Paris oldu. Sarı-lacivertli takım, Paris Saint- Germain'de teknik direktör Luis Enrique'nin gelecek sezon kadroda düşünmediği 3 yıldız oyuncu için girişimlerine hız verdi.
Sabah'ın haberine göre, Skriniar için 10 milyon Euro öneren, Mukiele ile sağ bek takviye etmeyi hedefleyen sarı-lacivertliler, ofansif orta saha bölgesi için Asensio'ya teklif yaptı.
MILAN SKRINIAR'A 6 MİLYON EURO MAAŞ!
Stoper hattını güçlendirmek isteyen F.Bahçe, geçen sezonun ikinci yarısında kiralık oynayan Milan Skriniar'la görüşmelerini ilerletti. Slovak savunmacı için PSG ile 10 milyon Euro bonservis üzerinden anlaşma sağlandı ve oyuncuya yıllık 6 milyon Euro'dan fazla ücret ödenmeyeceği öğrenildi. Skriniar'dan yanıt bekleniyor.
SAĞ BEKTE NORDI MUKIELE İHTİMALİ
Sağ bek transferinde ise gözler Nordi Mukiele'ye çevrildi. PSG, 27 yaşındaki Fransız oyuncuyu yeni sezon planlamasında düşünmezken, bonservis beklentisini 10 milyon Euro olarak belirledi. Mukiele'nin Türkiye'ye sıcak baktığı belirtilirken, Fenerbahçe bu bedeli aşağı çekmek için pazarlıklarını sürdürüyor
MARCO ASENSIO'NUN AKLI PREMIER LİG'DE
Orta saha için en flaş isim ise Marco Asensio. 29 yaşındaki yıldız oyuncuya Fenerbahçe 10 milyon Euro'luk teklif yaptı. Ancak Asensio'nun Premier Lig ve La Liga'dan aldığı teklifler, karar sürecini uzatıyor. Sarı-lacivertliler, İspanyol futbolcunun tercihini İstanbul'dan yana kullanmasını bekliyor.
DİĞER HABERLER
-
Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Slavia Prag karşısında alınan 2-2'lik beraberlik sonrası eleştirilerin hedefi olan ve oyundan çıkarken tribünlerin tepkisiyle karşılaşan Kerem Aktürkoğlu için kritik süreç başladı. Milli futbolcuya Galatasaray derbisinde ilk 11'de şans vermeyi planlayan İsmail Kartal'ın, Kerem'in bu maçta sergileyeceği performansa göre bir karar alacağı öğrenildi. İşte detaylar... -
Son dakika Fenerbahçe haberleri | Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi için hazırlıklar sürerken, Aston Villa'nın sarı-lacivertlilerin yıldızını yakından takip ettiği ortaya çıktı. Derbide alınabilecek kötü bir sonucun İsmail Kartal'ın geleceğini etkileyebileceği konuşulurken, kritik mücadele bir Fenerbahçeli futbolcunun kariyeri açısından da dönüm noktası olabilir. İngiliz ekibinin, milli yıldızı RAMS Park'ta tribünden izleyeceği öğrenildi. İşte detaylar... -
Fenerbahçe, Süper Lig’in 9’uncu haftasında deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı derbinin hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. -
EuroLeague'in 7. haftasında Fenerbahçe Tarfin, deplasmanda kozlarını paylaştığı Olympiakos'u 64-61 mağlup etti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)