TRANSFER HABERİ: Fenerbahçe'ye Cengiz Ünder piyangosu! Eski takımı...
Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hasreti 11 yıla çıkan Fenerbahçe'de yeni sezon kadro planlaması devam ediyor. Transferde birçok yıldız isimle adı anılan sarı-lacivertlilerde takımdan ayrılacak isimler de yavaş yavaş belli oluyor. Rekor bonservisle transer olan ancak beklentileri bir türlü karşılayamayan Cengiz Ünder'e de sürpriz bir talip çıktı. İşte detaylar... (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.06.2025 10:34
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de gözler bir yandan takımdan ayrılacak oyunculara çevrildi.
Büyük umutlarla geldiği F.Bahçe'de aradığını bulamayan ve sezonu MLS'te kiralık olarak geçiren Cengiz Ünder, sarı-lacivertlilere dönüyor.
Fotomaç'ın haberine göre, gelecek sezon kadroda düşünülmeyen milli futbolcuya eski takımı Başakşehir talip oldu.
Oyuncuyu satın alma opsiyonu ile kiralamak isteyen Başakşehir, ilerleyen günlerde resmi teklifte bulunacak.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Fenerbahçe haberleri | Fenerbahçe ile adı teknik direktör adayları arasında geçen Jorge Jesus, ülkesi basınından Record'da ele aldığı köşe yazısında sarı-lacivertlilerle ilgili dikkat çeken ifadelerde bulundu. Portekizli teknik adam, kariyerindeki tek eksiğin Türkiye'de lig şampiyonluğu kazanmak olduğunu söyledi. İşte detaylar... -
Fenerbahçe, resmi kanalları üzerinden yaptığı açıklama ile Dorgeles Nene'nin başarılı bir operasyon geçirdiğini duyurdu. -
Yeni sezon planlamalarını sürdüren Fenerbahçe'de forvet arayışları tüm hızıyla devam ediyor. Listesinde birçok isim bulunan sarı lacivertlilerin, golcü transferinde ters köşe yapmaya hazırlandığı iddia edildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Jorge Jesus, Suudi Arabistan Pro Ligi'nde kazandıkları şampiyonluk sonrası Al Nassr'dan ayrıldığını açıkladı. Portekizli hoca ayrıca, Fenerbahçe'ye geri dönme ihtimali hakkında da konuştu.