Fenerbahçe'ye 3 futbolcudan haber var! Galatasaray derbisi öncesi flaş gelişme
Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde 2 Nisan Çarşamba günü sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak olan Fenerbahçe, derbinin hazırlıklarını tamamladı. Öte yandan sarı-lacivertlilerde sakatlığı bulunan 3 futbolcu hakkında önemli gelişmeler yaşandı. İşte detaylar... (FB SPOR HABERİ)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 01.04.2025 - 16:02
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında iki ezeli rakip Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek.
Çarşamba günü saat 20.45'te oynanacak mücadele, ATV ekranlarından naklen ve şifresiz yayınlanacak.
Sarı-lacivertliler, Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde salı günü gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.
Maç saatini beklemeye koyulan Fenerbahçe'de sakat oyuncuların son durumu merak konusu oldu.
FRED, ÇAĞLAR VE DIEGO CARLOS DERBİYE HAZIR
Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi öncesinde, sakatlıklarını atlatan Fred, Çağlar Söyüncü ve Diego Carlos forma giyebilecek duruma geldi.
Sezon başından bu yana sakatlıklar sebebiyle tam kadro olamayan Jose Mourinho'nun ekibinde Galatasaray derbisi öncesinde eksik oyuncu bulunmuyor.
14 yabancının hazır olduğu takımda, 2 yabancı futbolcu statü gereği kadroya giremeyecek.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Basketbol Süper Ligi’nin 13’üncü haftasında Fenerbahçe Beko evinde ağırladığı Glint Manisa Basket’i 93-79 mağlup etti. -
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Devre arasındaki transfer döneminde bir orta saha transferi yapmasına kesin gözüyle bakılan Fenerbahçe'nin hedeflediği oyuncularından bir tanesi, Inter'de forma giyen Davide Frattesi. İtalyan basını, sarı-lacivertlilerin bu transferdeki formülünü açıkladı. İşte detaylar... -
Bahis soruşturması kapsamında tutuklanan isimlerden bir tanesi olan Fenerbahçeli oyuncu Mert Hakan Yandaş, bir mektup paylaştı. -
Halkbank Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 13. haftasında Fenerbahçe Opet, sahasında OGM Ormanspor'u 109-60 yendi.