Fenerbahçe'de Mourinho kararı! Sezon sonu tablo ne olursa olsun...
Fenerbahçe, Teknik Direktörü Jose Mourinho ile ilgili flaş bir karar aldı. Sarı-lacivertli ekibin, 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Portekizli çalıştırıcıyla 2027 yılına kadar devam etmek istediği ve bunun için resmi temaslara başlanacağı öğrenildi. İşte detaylar... (FB SPOR HABERİ)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 05.03.2025 06:40
Lider Galatasaray'la puan farkını 4'e indiren Fenerbahçe'de yüzler gülüyor.
Hem alınan skorlar hem de oynattığı futbolla camianın büyük güvenini kazanan teknik direktör Jose Mourinho taraftarların da sevgilisi haline geldi.
TABLO NE OLURSA OLSUN...
Puan farkı 8'ken, "Biz gideriz Mourinho kalır" diyerek Portekizli hocaya güveni net şekilde ifade eden Ali Koç şimdi de ses getirecek bir hamle için düğmeye bastı.
HEDEF UZUN VADELİ PLAN
Takvim gazetesinde yer alan habere göre yönetim, Jose Mourinho'nun sözleşmesini 1 yıl daha uzatmayı planlıyor.
Sarı-Lacivertliler'in 2026 yılında bitecek olan sözleşmeyi 2027'ye kadar uzatmak için önümüzdeki günlerde resmi temaslara başlaması bekleniyor.
Başkan Ali Koç'un Mourinho ile bu sezon sonunda tablo ne olursa olsun uzun yıllar çalışmak istediği ve başarılı teknik adam ile bizzat görüşeceği öğrenildi.
FENERBAHÇE'YE ALIŞTI
Yönetim bu hamle ile hem takımın hem de Mourinho'nun şampiyonluk yolundaki motivasyonunu en üst seviyeye çekmeyi de düşünüyor.
Başlarda zorlansa da son dönemde Fenerbahçe ve ülke futboluna çok iyi bir uyum sağlayan Mourinho'nun da yeni sözleşme fikrine sıcak bakabileceği belirlendi.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de başkan adayı Hakan Safi, transfer çalışmalarına son sürat devam ediyor. Bu doğrultuda kaleye takviye yapmayı planlayan başkan adayı Safi'nin, flaş bir ismi gündeme aldığı öğrenildi. Sarı lacivertlilerde transferi bitirecek kişinin ise Paolo Maldini olduğu belirtildi. İşte o kaleci ve detaylar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Son dakika Fenerbahçe haberleri | Fenerbahçe'nin gelecek sezon kadroda tutmayı düşündüğü yıldız ismin, eski takımının ilgisini çektiği ve teklif yapmak için hazırlandığı öğrenildi. Fenerbahçe'nin transfer için bonservis beklentisi de belli oldu. İşte detaylar... -
Fenerbahçe'de başkan adayı Hakan Safi'den flaş transfer hamleleri gelmeye devam ediyor. Robert Lewandowski ve Mason Greenwood gibi isimlerde sona yaklaşan, Merih Demiral ve Hakan Çalhanoğlu transferlerinde de önemli aşama kaydeden Hakan Safi, bir yıldız için daha harekete geçti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'de seçime kısa bir süre kala başkan adaylarından Hakan Safi, yıldız futbolcuyla prensip anlaşmasına vardı. İşte detaylar...