Fenerbahçe'den açıklama!
Fenerbahçe Kulübü, resmi sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 27.12.2024 09:15
Fenerbahçe, resmi sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.
İŞTE O PAYLAŞIM:
"3 Temmuz 2011'de, karanlık eller tarafından kulübümüzü ele geçirmek, şanlı tarihimize leke sürmek için tüm güçleriyle Kulübümüze ve değerlerimize saldıranlara karşı ortaya koyduğumuz mücadele, 3 yıl önce onurlu bir zafere dönüştü.
FETÖ tarafından kurgulanan hain kumpasta, önceki Başkanımız Aziz Yıldırım, eski yöneticilerimiz Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu ile değerli Fenerbahçelilerin yargılandığı davada, Yargıtay 5. Ceza Dairesi İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin verdiği beraat kararını 27 Aralık 2021'de onadı.
İlk günden itibaren 'bu bir kumpas' diyen, alın teri ve emeğinin kirletilmesine izin vermeyen, milyonların vicdanlarında tertemiz olan Fenerbahçemiz, hukuk önünde de bu gerçeği kanıtladı.
Eli kanlı bu örgüte karşı 3 Temmuz sabahı başlayan mücadelemizde Fenerbahçe en önemli zaferin adı olurken;
Kulübümüzü hedef alanların, Fenerbahçe'ye leke sürmek isteyen zavallıların durumu tüm Türkiye'nin malumu!
13 yılı aşkın süredir devam eden kutsal mücadelemizde, ilk günkü duruşumuzdan taviz vermeden, maddi ve manevi zararlarımız tazmin edilene kadar hak arayışımız devam edecektir.
Bu zorlu ve uzun süre zarfında bir an olsun kulübümüzü yalnız bırakmayan; başkanımızın ve yöneticilerimizin yanında duran ve futbol takımımızın emeğine sahip çıkan camiamızın tüm fertlerine bir kez daha şükranlarımızı sunarız."
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de son dönemde gösterdiği performans ile beklentilerin altında kalan yıldız futbolcu hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Teknik direktör İsmail Kartal'ın kötü performansı devam etmesi halinde o yıldızı ilk 11'den kesebileceği öne sürüldü. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Fenerbahçe, Marco Asensio'nun sakatlık durumu ve tedavi süreci hakkında resmi bir açıklama yaptı. Kulüp Doktoru Ahmet Kulduk, önümüzdeki hafta Marco Asensio'nun ameliyat olacağını açıkladı. -
Bir dönem Fenerbahçe ve Alanyaspor formaları giyen, son olarak Konyaspor'da yardımcı antrenörlük yapan Steven Caulker, görevinden ayrıldıktan sonra yaşadığı işsizlik sürecini anlattı. -
Rennes'te sergilediği başarılı performansla transfer piyasasının dikkat çeken isimlerinden biri haline gelen Mahamadou Nagida için Süper Lig'den flaş bir gelişme yaşandı. Beşiktaş ve Fenerbahçe, 21 yaşındaki Kamerunlu sol bekin transferi için harekete geçti. Genç oyuncunun geleceğiyle ilgili aldığı karar ise sürecin seyrini değiştirdi. İşte detaylar...