Edin Dzeko: Bu mağlubiyetten sonra...
UEFA Avrupa Ligi'nin 6. haftasında Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Athletic Bilbao'ya 2-0 yenildi. Maç sonrası sarı lacivertlilerde Edin Dzeko açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 11.12.2024 20:58
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin 6. haftasında evinde Athletic Bilbao'ya 2-0 yenildi. Mücadele sonrası sarı lacivertlilerde Edin Dzeko açıklamalarda bulundu.
İŞTE O SÖZLER:
"Öncelikle buraya gelip konuşmak, röportaj vermek normal bir şey. Çünkü kaybettiğinizde yüzünüzü gösterebilmelisiniz. Kazandığınızda konuşması kolay oluyor. Tabii ki zor bir gece geçiriyoruz. Özellikle bu mağlubiyetten sonra birliktelik çok önemli. Bizler birlikte kazanıyor ve kaybediyoruz. Aldığımız iki mağlubiyet bizim için zor. Bunların yaşanmasını istemezdik ama maalesef yaşandı. 4 gün sonra bir maçımız var. Orada gerçek performansımızı göstermek mecburiyetindeyiz."
DİĞER HABERLER
-
İsmail Kartal'ın ayrılığının ardından teknik direktör arayışları devam eden Fenerbahçe'de sürpriz bir iddia gündeme geldi. İtalyan basını o isimle anlaşmanın yakın olduğunu öne sürdü. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de Portekizli çalıştırıcı Sergio Conceiçao listede ilk sıraya geldi. A Spor Muhabiri Erdem Akbaş'ın aktardığı bilgiye göre Conceiçao ile görüşmeler sürüyor. İşte detaylar... -
Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevi için sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertliler, Portekizli teknik adam Sergio Conceiçao ile 1,5 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladı. Conceiçao'nun Liverpool maçını tribünden takip etmesi hedefleniyor. -
Göztepe'ye 2-1'lik skorla mağlup olan Fenerbahçe bir şok daha yaşadı. Sarı lacivertlilerde o futbolcunun sakatlandığı ve Liverpool maçında da forma giyemeyeceği öne sürüldü. İşte detaylar... (FB spor haberi)