FENERBAHÇE HABERLERİ | Jose Mourinho eski öğrencisiyle bir araya gelecek! İngiliz devi transferde kararını verdi
Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe, bu sezon hem Avrupa'da hem de Türkiye'de büyük başarılara imza atmak istiyor. Sarı-lacivertli ekip bu nedenle devre arası transfer çalışmalarını sürdürüyor. Birçok oyuncu için transfer listesi hazırlayan Kanarya'ya İngiliz devinden müjdeli haber geldi. İşte detaylar... (aspor.com.tr - Dış Haberler / Mahmud ÇAPUTLU)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 20.11.2024 - 10:05
Son olarak Trendyol Süper Lig'de 12. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe evinde Sivasspor'u konuk etti.
Sarı-lacivertliler rakibini 4-0 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü.
Fenerbahçe'nin gollerini 24. dakikada Samet Akaydın, 54. dakikada penaltıdan Dusan Tadic, 82. dakikada Amrabat ve 90+4. dakikada Maximin kaydetti.
Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 26'a yükseltti ve Galatasaray'ın ardından 2. sırada yer aldı.
Sarı-lacivertli ekip milli aradan sonra 23 Kasım'da Kayserispor'a konuk olacak.
Kayseri deplasmanından galibiyetle ayrılmak isteyen Kanarya'da tüm çalışmalar sürüyor.
Ayrıca Fenerbahçe, devre arası için transfer çalışmalarını sürdürüyor.
Sarı-lacivertli ekipte Jose Mourinho'nun isteği doğrultusunda stoper mevkisine takviye yapılması hedefleniyor.
Bunun için geniş bir oyuncu listesi hazırlayan Kanarya'ya müjdeli haber geldi.
aspor.com.tr'den Mahmud Çaputlu'nun İngiliz basınından derlediği habere göre, Manchester United, yeni teknik direktöörü Ruben Amorim'in göreve gelmesinden sonra birçok oyuncusu ile yollarını ayıracak.
Amorim 7 futbolcunun ismini yönetime vererek, yeni transfer yapılmasını istedi.
Bu oyunculardan birisi de tecrübeli stoper Victor Lindelöf.
Mirror'a göre ise, yıldız futbolcunun bir sonraki durağının Fenerbahçe olacağı belirtildi.
Ayrıca haberde, Lindelöf'ün yanı sıra Antony, Casemiro, Christian Eriksen, Tyrell Malacia, Harry Maguire ve Jonny Evans'ın ocak ayında gönderilip yerlerine yeni futbolcular alınmasını talep etti.
İsveç stoperin güncel piyasa değeri 15 milyon Euro'yu buluyor.
Bu sezon 7 maçta 293 dakika süre bulan tecrübeli oyuncu, bu müsabakalarda skor katkısı veremedi.
Ayrıca Lindelöf, 2017 yazında Benfica'dan 35 milyon Euro karşılığında ManU'ya transfer olmuştu.
İŞTE O HABER:
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran uyuşturucu temin etme, uyuşturucu kullanımını kolaylaştırmak ve uyuşturucu kullanma suçlarından İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alındı. -
Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Fenerbahçe'nin listesindeki Anthony Musaba ile ilgili konuştu. -
Ocak transfer döneminde kadrosuna mutlaka bir santrfor takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe'de uzun süredir Alexander Sörloth transfer listesinin ilk sırasında yer alıyordu. Sarı-lacivertliler, Norveçli golcüyü transfer edebilmek için maddi olarak inanılmaz bir transfer operasyonuna hazırlanıyor. İşte ayrıntılar... (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'de liglere verilen arada sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sezonun ikinci yarısının planlamalarına başlayan teknik direktör Domenico Tedesco'dan flaş bir hamle geldiği öğrenildi. Sarı lacivertlilerin başarılı çalıştırıcısının, Kerem Aktürkoğlu hakkında radikal bir karar aldığı belirtildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)