Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Oosterwolde ve Cengiz Ünder...
Son dakika spor haberleri: Fenerbahçe'den Samsunspor maçında sakatlanan Oosterwolde ve Cengiz Ünder hakkında sakatlık açıklaması geldi.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.10.2024 16:37
- Güncelleme Tarihi: 21.10.2024 17:10
Fenerbahçe, antrenmanda sakatlanan Cengiz Ünder'in sağ kasık kas tendon bileşkesinde kısmi yırtık olduğunu, Samsunspor müsabakasında sakatlık yaşayan Jayden Oosterwolde'de ise sol dizinde ön çapraz bağ rüptürü tespit edildiğini açıkladı.
FENERBAHÇE'NİN AÇIKLAMASI ŞU ŞEKİLDE:
"Profesyonel Futbol A Takımımızda yaşadıkları sakatlıklar neticesinde MR görüntülenmeleri gerçekleştirilen oyuncularımızdan Cengiz Ünder'in sağ kasık kas tendon bileşkesinde kısmi yırtık, Jayden Oosterwolde'nin ise sol dizinde ön çapraz bağ rüptürü tespit edilmiştir.
Oyuncularımızın tedavi ve rehabilitasyon süreci başlamıştır."
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de ara transfer dönemi için çalışmalar hız kazanırken, sarı-lacivertlilerin Brezilyalı bir golcüyü gündemine aldığı öne sürüldü. Kanarya'nın transferdeki yeni hedefi merak konusu oldu. İşte tüm detaylar... -
Fenerbahçe'nin Youssef En-Nesyri'nin bonservis ödemesi nedeniyle aldığı 3 dönemlik transfer yasağı kaldırıldı. Sarı-lacivertliler, FIFA'nın resmi transfer yasağı listesinden çıkarıldı. -
Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Hollandalı futbolcu Gregory Van der Wiel, sarı-lacivertlileri formayı giydiği günlerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'de bu sezon dönem dönem gösterdiği performansla beğeni toplayan futbolcu hakkında flaş bir iddia gündeme geldi. Bundesliga ekibinin yıldız ismi transfer etmek istediği ve milli maçta da izlediği öne sürüldü. İşte detaylar... (FB spor haberi)