Jose Mourinho'dan, İrfan Can Kahveci ve Filip Kostic açıklaması!
Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. 9. hafta maçında Samsunspor ile Fenerbahçe kozlarını paylaşacak. Mücadele öncesi sarı lacivertlilerde teknik direktör Jose Mourinho açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 20.10.2024 - 18:28
- Güncelleme Tarihi: 20.10.2024 - 18:31
Süper Lig'de heyecan devam ederken 9. hafta müsabakasında Samsunspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Maç öncesi sarı lacivertlilerin teknik direktörü Jose Mourinho açıklamalarda bulundu.
İŞTE O SÖZLER:
Soru: "Herkes Kostic'i sol bekte, İrfan Can'ı ilk 11'de bekliyordu. 11'i bugün nasıl hazırladı, neleri göz önünde bulundurdu?"
Jose Mourinho: "Göz önünde bulundurduğum şey şu, maçı kazanmak istiyorum. Bu anlamda en doğru şeyleri yapmaya çalışıyorum. Biliyorsunuz, ilk 11'e 11 oyuncu yazabiliyorsunuz. 16-17 oyuncuyla sahaya çıkabilmek isterdim, çünkü herkes hak etti. Medyayı biliyorum. Genelde önemli bir maçta önemli işler yapan oyuncuya odaklanıyorsunuz ama diğer maçları unutuyorsunuz. Tadic'i unutuyorsunuz. Maalesef durum bu şekilde. Seçim yapıyoruz. Milli takıma gitmeyen oyuncularla çalışma yapma fırsatı bulabildik ve iki hafta iyi çalıştık."
Soru: "Samsunspor ceza sahasına ortaları yerden yapıyor. Nasıl tedbirler aldınız?"
Jose Mourinho: "Ortaları engellemek üzerine..."
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ilk hafta maçında oynanan derbide Beşiktaş'a sahasında 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü Domenico Tedesco, dikkat çeken açıklamalara yer verdi. İşte o sözler... -
Maçın 69. dakikasında Szymanski ile Djalo'nun girdiği ikili mücadele sırasında Polonyalı oyuncunun yerde kalması sonucu Fenerbahçeli oyuncular penaltı bekledi. -
Beşiktaş'ın İsmail Yüksek için kart beklediği pozisyon! -
Fenerbahçe'de alınan Beşiktaş mağlubiyeti sonrası açıklamalarda bulunan Yiğit Efe Demir, "Maç için üzgünüm. Yılı mutlu bitirmek isterdik, taraftarlarımızı ve ailemizi mutlu etmek isterdik ama ocak ayında 8 tane maçımız var, onların hepsini alıp devam edeceğiz." dedi. İşte o açıklamalar...