TRANSFER HABERİ | Jose Mourinho Pep Guardiola'nın yıldızını istiyor! Fenerbahçe'ye seviye atlatacak
Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe, gelecek sezonda büyük başarı elde etmek istiyor. Bunun için transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli ekip, Jose Mourinho'nun isteği üzerinde Pep Guardiola'nın öğrencisi olan Manchester City'deki o yıldızın peşinde düştü. İşte detaylar... (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 30.07.2024 - 06:40
Yeni sezona iddialı bir kadroyla girmek isteyen Fenerbahçe'de, orta sahaya transferi için çalışmalar devam ediyor.
Sarı lacivertliler transferde son olarak Sevilla forması giyen golcü isim Youssef En-Nesyri ile el sıkışmıştı.
Fenerbahçe'nin, Faslı santrfor için 19.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği ifade edilmişti.
Bunun yanı sıra orta sahaya da kaliteli bir oyuncu takviyesi yapmak isteyen Kanarya'nın transfer gündemine dair bomba bir iddia ortaya atıldı.
Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho'nun, Manchester City forması giyen Mateo Kovacic'in transfer edilmesini istediği öğrenildi.
fotomac.com.tr editörü Kubilay Açıkgün'ün derlediği, The Sun'da yer alan habere göre; orta saha bölgesi için Sander Berge ve Ibrahim Sangare gibi isimlerle temas halinde olan sarı lacivertlilerde, teknik direktör Jose Mourinho'nun ilk tercihinin Mateo Kovacic olduğu kaydedildi.
Öte yandan Fenerbahçe'nin bu transferi bitirmek için yaklaşık 25 milyon sterlinlik bonservis ücretini ödemesi gerektiği belirtildi.
Ancak sarı lacivertli idarecilerin, Hırvat yıldızın transferinde kiralama formülü üzerinde durduğu aktarıldı.
30 yaşındaki başarılı oyuncu geçtiğimiz sezon İngiliz deviyle 46 maça çıktı.
Kovacic bu karşılaşmalarda 3 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.
1.77 boyundaki Kovacic'in, Manchester City ile olan kontratı ise 2027 yılında sona erecek.
Hırvat orta sahanın güncel piyasa değeri ise 30 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda.
Kovacic kariyerinde Chelsea, Inter, Real Madrid ve Dinamo Zagreb gibi takımlarda da forma giydi.
Ülke milli takımında ise 104 müsabakada boy gösteren Kovacic, 5 gol kaydetti.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Avrupa Ligi resmi sosyal medya hesabı, Fenerbahçe ile ilgili bir paylaşım yaptı. -
Beyoğlu Yeni Çarşı-Fenerbahçe maçının stadyumu değişti! -
Son dakika Fenerbahçe-Galatasaray haberleri: Galatasaray'ın Premier Lig ekibi Tottenham'dan kadrosuna katmak istediği yıldız kanat oyuncusu için Fenerbahçe de devreye girdi. İngiliz kaynaklar, genç futbolcunun düzenli oynamak için Türkiye'ye sıcak bakabileceğini duyurdu. İşte detaylar... -
Fenerbahçe Futbol Şube Sorumlusu Ertan Torunoğulları ve futbolcu İsmail Yüksek, TÜGVA Lansmanı'nda açıklamalarda bulundu.