Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan kadro açıklaması!
Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal, mücadele öncesi açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 27.04.2024 18:21
- Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 18:26
Trendyol Süper Lig'in 34. hafta karşılaşmasında sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, mücadele öncesi açıklamalarda bulundu.
İşte deneyimli çalıştırıcının o sözleri:
Bugün Beşiktaş derbi maçı... Bu tip derbiler her zaman büyük camialar adına tarihte yerini alabilecek maçlar olduğu için önemli bir yer tutar. Beşiktaş maçına en iyi şekilde hazırlandık. Takım dinlenmiş ve güzel şekilde hazırlandı. Eksiğimiz yok, dün akşam Fenerbahçe ailesi olarak yemek yedik. Bu akşam taraftarımızın önünde iyi futbolla kazanmak istiyoruz.
Beşiktaş şampiyonluk hedefinden uzak olsa bile bu bir derbi maçı. Derbi ayrıcalıklı maçlardır. Onlar da bu maça iyi hazırlanmıştır. Evimizde kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz.
DZEKO NEDEN KADRODA YOK?
Deneyimli çalıştırıcı, bu sezon Süper Lig'de bir maça ilk kez yedek başlayan yıldız için bir şey söylemedi. Kartal, "Derbi kadrosuna almadığımız isimlerle ilgili herhangi bir açıklama yapmayacağım." sözleriyle açıklamalarını noktaladı.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında Aston Villa ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, karşılaşma öncesi hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürdü. -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ike karşılaştı. Çaykur Didi Stadı'nda oynanan mücadelede sarı-lacivertliler, rakibini 3-0 mağlup ederek sahadan galibiyetle ayrıldı. Fotomaç Gazetesi yazarları da Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçını flaş sözlerle değerlendirdi. İşte o yazılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'den 3'lü harekat! -
Fenerbahçe, 14 Ekim Çarşamba günü Aston Villa ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 2. hafta maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)