İsmail Kartal'dan Rade Krunic sözleri!
Fenerbahçe, Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 2-1 yendi. Mücadele sonrası sarı lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 14.04.2024 - 21:42
- Güncelleme Tarihi: 14.04.2024 - 21:45
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Maç sonrası sarı lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.
İŞTE O SÖZLER:
"İlk yarı oynadığımız futbol bize yakışmadı. Rakibimiz de maça çok iyi hazırlanmış. Biz istediklerimizi yapamadık, rakibimiz de izin vermedi. Devre arasında yaptığımız değişiklik ve oyuncuların silkelenmesi için konuştuk. İkinci yarı biraz kendimiz gibi oynamaya başladık. Daha farklı da kazanabilirdik, çok net pozisyonlarımız var. Şampiyonluk yolunda çok büyük bir adım attık bugün. 3 günde bir maç yapıyoruz, uzun zamandır bu kadar istediklerimizden uzak bir maç oynamamıştık. Karagümrük iyi bir takım, Tolunay Kafkas'ı tebrik ediyorum. Bizi gerçekten çok zorladılar."
"Kadın basketbol takımımız şampiyon olmuş. Onları da tebrik ediyorum, hayırlı olsun."
"Szymanski cezalı, Mert Hakan sakat. Biz de orada Krunic'i kullandık. Bir gol kaçırdı ve demoralize oldu. Krunic bizim için değerli bir oyuncu."
"Livakovic, bugüne kadarki en iyi oyununu sergiledi. Onu da tebrik ediyorum."
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Devre arasındaki transfer dönemine hızlı bir giriş yapmak isteyen Fenerbahçe'nin, kanat takviyesi için Flamengo forması giyen yıldız oyuncuyla ilgilendiği iddia edildi. İşte detaylar... | FB Spor haberleri -
Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, Valencia karşısında 2-1 kazandıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. -
Tractor SC, Dragan Skocic’in yerine İsmail Kartal’ı göreve getirmekle ilgileniyor. -
Fenerbahçe'de gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken o ismin A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'dan haber beklediği belirtildi. İşte dikkat çeken o habere dair tüm ayrıntılar...