TRANSFER HABERİ: Fatih Terim'den Fenerbahçeli genç yıldıza kanca! Hayran kaldı
Fenerbahçe U19 Takımı, geçtiğimiz günlerde Panathinaikos U19'la özel bir maçta karşı karşıya gelmişti. Semih Şentürk'ün çalıştırdığı sarı lacivertli genç futbolcular görücüye çıkarken, müsabakayı Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim de izlemişti. Fatih Terim'in bu maçta Fenerbahçeli genç yıldıza hayran kaldığı ifade edildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 26.03.2024 - 11:47
Fenerbahçe U19 Takımı, Yunanistan'da Panathinaikos U19'la özel bir maçta karşı karşıya geldi.
Semih Şentürk'ün çalıştırdığı Fenerli gençler görücüye çıkarken müsabakayı Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim de izledi.
Deneyimli teknik adamın, sarı-lacivertlilerin genç yıldızını performansından dolayı çok beğendiği belirtildi. İşte detaylar...
PANATHINAIKOS KAZANDI
Fenerbahçe 19 Yaş Altı Futbol Takımı, Suudi Arabistan Futbol Federasyon tarafından 17 takımın katılımıyla düzenlenen Uluslararası Al Abtal Turnuvası'ndaki dördüncü maçında deplasmanda Panathinaikos ile karşılaştı.
Müsabaka 3-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sonuçlandı. Oynanan karşılaşmayı Fatih Terim ve Semih Şentürk birlikte takip etti.
GENÇ YILDIZI BEĞENDİ
Fanatik'in haberine göre; Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı-lacivertlilerin 18 yaşındaki stoperi Mehmet Can Gülerer'i bu maçtaki performansından dolayı çok beğendiği belirtildi.
Daha önce de Bulgaristan ve İspanya'da da düzenlenen turnuvalarda Lille ve Antwerp gibi Avrupa kulüplerinin scoutlarını peşine takan başarılı stoper, sezon boyunca İsmail Kartal tarafından da A Takım idmanlarında değerlendirilmişti.
DİĞER HABERLER
-
Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin ilk maçında deplasmanda Hırvat ekibi Dinamo Zagreb'e 3-1'lik skorla kaybederek İstanbul'a dönü. Bu karşılaşmanın ardından sarı-lacivertlilerin yeni yıldızı Kerem Aktürkoğlu ile ilgili o istatistikler gündem oldu. İşte detaylar... -
UEFA Avrupa Ligi'nde ilk hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe, deplasmanda Dinamo Zagreb'e 3-1 kaybederek kötü bir başlangıç yaptı. Karşılaşmanın ardından Hırvat basını, dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar... | Son dakika FB spor haberleri -
Çılgınlık yapmaya bayılıyorlar! -
Fenerbahçe Kulübünde 21 Eylül Pazar günü gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulda başkan seçilen Sadettin Saran ve yönetim kurulu üyeleri, mazbatalarını aldı.