TRANSFER HABERİ: Fenerbahçe'de beklenmedik ayrılık! Dünyaca ünlü hoca istiyor
Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlamak isteyen Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı lacivertlilerde haziran ayında beklenmedik bir ayrılığın gerçekleşebileceği öğrenildi. Dünyaca ünlü teknik direktörün, Kanarya'nın o yıldızı için devreye girdiği belirtildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
 - Yayın Tarihi: 13.03.2024 - 06:40
 
Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde başarılı bir şekilde yoluna devam eden Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor.
Sarı lacivertlilerde birçok oyuncu bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
Bu futbolculardan biri de geçen sezon devre arasında kadroya katılan Jayden Oosterwolde.
Bu doğrultuda Fenerbahçe'nin Hollandalı sol bekiyle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.
Bu sezon çok ciddi bir çıkış yakalayan Hollandalı sol beke milli takım müjdesi geldi.
Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Ronald Koeman'ın Jayden Oesterwolde'yi milli takım geniş kadrosuna almayı düşündüğü bildirildi.
Bu Oosterwolde için çok anlamlı bir gelişme oldu.
Zira 22 yaşındaki savunmacı daha önce Hollanda Milli Takım'ına çağrılmadığı gibi alt yaş kategorilerinde de hiç forma giymemişti.
Hollandalı futbolcu için bir önemli gelişme daha oldu.
Takvim'in haberine göre, İtalyan devi İnter'in Jayden Oosterwolde'yu kadrosuna katmak istediği iddia edildi.
INZAGHI'DEN YAKIN TAKİP...
Inter Teknik Direktörü Simone İnzaghi'nin Jayden Oosterwolde'yi takip ettiği ve performansını çok beğendiği iddia ediliyor.
Bu gelişmenin ardından Oosterwolde ile ilgili olarak Fenerbahçe'ye ilgi mektubu gelebileceği de ifade ediliyor.
Bu sezon tüm kulvarlarda 37 resmi maçta Fenerbahçe forması giyen Oosterwolde bu karşılaşmalarda 2739 dakika sahada kaldı.
Öte yandan Oosterwolde bu sezon 2 de gol attı.
DİĞER HABERLER
-  
Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Cenk Tosun ve İrfan Can Kahveci'nin durumu merak konusu oldu. Sarı lacivertlilerde Tedesco ise bu konu hakkında yönetimden flaş bir talepte bulundu. İşte ayrıntılar... FB SPOR HABERLERİ  -  
Yaz transfer döneminde kiralık olarak Fenerbahçe'den İspanyol ekibi Real Betis'e transfer olan Sofyan Amrabat ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Endülüs ekibinin Faslı yıldızı bonservisiyle kadrosuna katmak için harekete geçmeye hazırlandığını belirtilirken, yapılacak teklif de ortaya çıktı. İşte detaylar... (FB spor haberi)  -  
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında 2 Kasım Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarına başladı.  -  
Fenerbahçe Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında 2 Kasım Pazar günü deplasmanda yapacakları Beşiktaş derbisinin tüm misafir takım biletlerinin Passolig üzerinden satılacağını duyurdu