TRANSFER HABERİ | Fenerbahçe'de orta sahaya 24 milyon Euro'luk dinamo! Sezon sonunda...
Son dakika transfer haberi: Devre arası transfer döneminin bitişinden sonra Fenerbahçe, yaz ayına odaklandı. Sezon sonunda kadrosunu güçlendirmek için adımlar atmaya hazırlanan sarı-lacivertli ekip 24 milyon Euro'luk orta sahayı gündeme aldı. İşte detaylar... (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 22.02.2024 - 06:40
Fenerbahçe, son olarak Trendyol Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Sarı-lacivertli ekip bu mücadeleyi 3-1 kazanırken golleri Serdar Dursun, Edin Dzeko ve İrfan Can Kahveci kaydetti.
Bu mücadele ardından Kanarya, Süper Lig'in 27. haftasında oynanacak olan Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürdü. Ara transfer döneminin bitmesine rağmen Fenerbahçe'de transfer hareketliliği yaşanıyor.
Sarı-lacivertliler, İspanyol ekibi Real Betis'te oynayan Arjantinli orta saha Guido Rodriguez için somut adımlar atmaya hazırlanıyor.
BETIS'E VEDA EDECEK
Real Betis'in başkanlığını yapan Angel Haro, Tangocu'nun geleceğiyle ilgili, "Guido ile görüştük. Kendisine sunduğumuz yeni sözleşme teklifinin süresi doldu" açıklamasını yaptı.
29 yaşında ve 1.85 boyundaki futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Takvim'e son gelen haberlere göre; Rodriguez'in Betis'te kalma ihtimali düştü.
Fenerbahçe'nin ise temasta olduğu yıldız oyuncuyla görüşmelerini hızlandıracağı ve güncel değeri 24 milyon Euro olan Rodriguez'e beklentilerini sormaya hazırlandığı ortaya çıktı.
32 GOLE KATKI YAPTI
Rodriguez, kariyerine daha önce Defensa, River Plate, CF America ve Tijuana takımlarında top koşturdu. Yıldız oyuncu, 362 mücadelede 26 gol, 6 da asist üretti.
Kulüp kariyerinde 32 gole katkı yapan futbolcu, Arjantin Milli Takımı'nda da 29 kez şans buldu ve 1 gol attı.
Fenerbahçe, ayak bileğindeki sakatlığı nedeniyle 2 hafta sonra sahalara dönmesi beklenen futbolcunun durumunu da yakın izliyor.
Guido Rodriguez, ön libero ve merkez orta saha pozisyonlarında görev alabiliyor.
Yıldız oyuncunun güncel piyasa değeri 24 milyon Euro.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig 8. hafta maçında Samsunspor konuk ettiği Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldı. Sabah gazetesi yazarı Ahmet Çakar mücadeleyi değerlendirirken tartışmalı pozisyonlardaki hakem kararlarını da inceledi. İşte o yazı... (FB spor haberi) -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Samsunspor ile 0-0 berabere kaldı. Mücadelenin ardından birçok sarı lacivertli futbolcu eleştiri yağmuruna tutulurken, en çok konuşulan isimlerden biri de Sebastian Szymanski oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'de lige verilen arada 12 oyuncu ülkelerinin milli takımlarına gitti. A Milli Futbol Takımı'na 6 futbolcu gönderen sarı-lacivertlilerde yabancı oyuncular da ülkelerinin formasıyla önemli karşılaşmalara çıkacak. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'nin, bu sezon Samsunspor maçı ile birlikte oynadığı şimdiye kadarki 7 deplasman maçına dair dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. İşte ayrıntılar... (FB SPOR HABERİ)