Fenerbahçe Nordsjaelland maçının hazırlıkları
Son dakika spor haberi: Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi H Grubu 5. maçında deplasmanda Nordsjaelland ile karşılaşacak. Sarı-lacivertli ekip bu mücadelenin hazırlıklarını sürdürdü. (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.11.2023 - 18:06
Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki idman; koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle başladı. Pas çalışması ile devam eden idman dar alanda yapılan çift kale maçla sürdü. Antrenman, bireysel çalışmalarla da tamamlandı.
Bu idmanla çalışmalarının İstanbul etabını tamamlayan sarı-lacivertli ekip, yarın (28 Kasım Çarşamba) Danimarka'ya gidecek ve TSİ 21.00'de karşılaşmanın oynanacağı Right to Dream Park'ta maçın son antrenmanını yapacak.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldız orta saha oyuncusu Anderson Talisca, resmi sosyal medya hesabından flaş bir paylaşımda bulundu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe konuk ettiği Hesap.com Antalyaspor'u karşılaşmanın son bölümünde bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti. Spor yazarı Ahmet Çakar, Kanarya'nın galibiyetini çarpıcı ifadelerle değerlendirdi. İşte o sözler... (FB spor haberi) -
Son dakika spor haberleri: Fenerbahçe'de bir süredir gündemde olan Gökhan Gönül konusu hakkında resmi siteden açıkama geldi. İşte detaylar... -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında evinde Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti. Ancak sarı lacivertlilerin yeni transferi Kerem Aktürkoğlu bu maçta da istatistikleriyle hayal kırıklığı yarattı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)