Fenerbahçe'ye Marsilya'dan transfer! İlk görüşmede...
Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Birçok isimle temas halinde olan Kanarya, Fransız ekibi Marsilya'da forma giyen sürpriz bir yıldızı gündemine aldı. İşte o isim ve ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 22.11.2023 - 06:40
Süper Lig devlerinden Fenerbahçe milli araya ezeli rakibi Galatasaray'ın önünde lider olarak girdi.
Kanarya yeni sezona İsmail Kartal önderliğinde etkili bir başlangıç yapsa da son maçlarda alınan olumsuz skorlar sarı-lacivertli camiayı düşündürüyor.
Fenerbahçe'de diğer yandan takımdaki sakat oyuncu sayısının fazlalığı teknik direktör İsmail Kartal'ı endişelendiriyor.
Bu anlamda Kanarya'da yönetim devre arası transfer dönemi öncesi kolları sıvadı.
Fenerbahçe'de gündeme sürpriz isimler ise gelmeye devam ediyor.
Ara transfer için ön libero arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de adaylardan Pape Gueye ön plana çıktı.
Sarı-lacivertli ekip Marsilya'da kadro dışı olan Senegalli yıldızın menajeriyle temasa geçerek oyuncunun durumunu sordu.
Fotomaç'ın haberine göre, görüşme olumlu geçti. Fenerbahçe, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 24 yaşında, 1.89 metre boyundaki Gueye'yi ocak ayında uygun bir rakama kadrosuna katmayı hedefliyor.
Geçen sezon Sevilla'da kiralık oynayan Gueye, Senegal Milli Takımı'nda 17 kez forma giydi.
PAPE-GUEYE KİMDİR?
24 yaşındaki Pape-Gueye futbola Fransa'nın Le Havre'nin altyapısında başladı.
Ardından Le Havre takımının A seviyesine yükseldi.
Oyuncunun bir sonraki durağu ise Marsilya oldu.
Pape-Gueye, Marsilya'dan ise İspanyol ekibi Sevilla'ya kiralandı.
Şimdilerde kulübü Marsilya'ya dönen oyuncuyla Süper Lig devlerinden Fenerbahçe yakından ilgileniyor.
DİĞER HABERLER
-
Maçı 1-0 önde götüren Fenerbahçe'nin 68. dakikada Youssef En-Nesyri ile bulduğu gol, ofsayt gerekçesiyle geçerli kabul edilmedi. -
Fenerbahçe'de Nelson Semedo, mücadelenin 16. dakikasında sakatlanarak yerini Kerem Aktürkoğlu'na bıraktı. -
Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında RAMS Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de kaptan Milan Skriniar, maçın ardından açıklamalarda bulundu. -
Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında RAMS Başakşehir ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı.