Fenerbahçe'de Jorge Jesus Suudi Arabistan Milli Takımı'yla anlaştı!
Şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın arkasında kalan ve Ziraat Türkiye Kupası'nda final oynayacak Fenerbahçe'de, teknik direktör Jorge Jesus'un geleceği tartışılıyordu. Sarı-lacivertlilerin deneyimli çalıştırıcısının, Suudi Arabistan Milli Takımı'yla 3 yıllık anlaşmaya vardığı iddia edildi. | Fenerbahçe transfer haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 07.06.2023 16:15
- Güncelleme Tarihi: 07.06.2023 16:26
Sezon başında Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan teknik direktör Jorge Jesus'un yeni takımı belli oldu.
Suudi Arabistan basını, Portekizli çalıştırıcının Suudi Arabistan Milli Takımı ile anlaşma sağladığını duyurdu. Arriyadiyah'tan yer alan habere göre; Jesus, Suudi Arabistan Milli Takımı ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak.
Sezon başında Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Jorge Jesus, sarı-lacivertli takımla tüm kulvarlarda çıktığı 51 maçta 2.20 puan ortalaması tutturdu.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'den 3'lü harekat! -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında Aston Villa ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, karşılaşma öncesi hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürdü. -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ike karşılaştı. Çaykur Didi Stadı'nda oynanan mücadelede sarı-lacivertliler, rakibini 3-0 mağlup ederek sahadan galibiyetle ayrıldı. Fotomaç Gazetesi yazarları da Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçını flaş sözlerle değerlendirdi. İşte o yazılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Çaykur Rizespor'u 3-0 mağlup etti ve zirve takibini sürdürdü. Sabah Gazetesi Yazarı Ömer Üründül de Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçını yorumladı. Üründül özellikle sarı lacivertli yıldız isme sert eleştirilerde bulundu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)