Fenerbahçe'de Emre Mor Alanyaspor maçı sonrası konuştu: Değerli 3 puan
Spor Toto Süper Lig'de 26. hafta mücadelesinde Alanyaspor evinde Fenerbahçe'yi konuk etti. Sarı-lacivertli ekip 1-0 geriye düşmesine karşın ikinci yarıda attığı gollerle karşılaşmayı 3-1 kazanmayı başardı. Mücadele sonrası Fenerbahçe'de 1 gol kaydeden Emre Mor açıklamalarda bulundu.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 19.03.2023 21:38
Spor Toto Süper Lig'de 26. hafta mücadelesinde Alanyaspor evinde Fenerbahçe'yi konuk etti. Sarı-lacivertli ekip 1-0 geriye düşmesine karşın ikinci yarıda attığı gollerle karşılaşmayı 3-1 kazanmayı başardı.
Mücadele sonrası Fenerbahçe'de Emre Mor açıklamalarda bulundu.
İŞTE O SÖZLER:
"Devre arasında içeride ne konuşulduğunu bilmiyorum, ısınmaya gitmiştim. Oyuna girerken, Jorge Jesus rakibin üzerine gitmemi söyledi. Ben da kalitemi göstermeye çalıştım. Kazandığımız için çok mutluyum. Çok anlamlı ve değerli 3 puan. Mutluyum.
Gol pozisyonundan önce bir şutum daha olmuştu ama o dışarıya gitmişti. Sonrasında daha farklı bir stille vurdum, şanslıyım defansa da çarptı. Ama gol, goldür. Golüm ve 3 puanımız için mutluyum."
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de sakatlığı sebebiyle bir süredir takımdan uzak kalan Marco Asensio hakkında flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe'nin sahasında Corendon Alanyaspor'u 3-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Ömer Üründül, sarı-lacivertlilerin aldığı galibiyeti değerlendirdi. -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında evinde Corendon Alanyaspor'u 3-0 mağlup eden Fenerbahçe, zirve takibini aldığı galibiyetle sürdürdü. Fotomaç gazetesi yazarları, sarı-lacivertlilerin elde ettiği galibiyetin ardından dikkat çeken yorumlar yaptı. -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasındaki kritik mücadelede sahasında Corendon Alanyaspor'u ağırlayan Fenerbahçe, sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı. Karşılaşma sonrası Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin iptal edilen 2 golü hakkında yorumlarını paylaştı.