Fenerbahçe depremzede çocukları ağırlıyor!
Fenerbahçe resmi hesabından yaptığı açıklamada, Ülker Stadyumu'nda oynanacak Konyaspor maçının seromonisine depremzede çocuklarla birlikte çıkılacağını duyurdu. İşte detaylar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.02.2023 - 16:23
Fenerbahçe Kulübü resmi hesabından yaptığı açıklamada, Kadıköy Ülker Stadyumu'nda oynanacak Konyaspor maçının seromonisine depremzede çocuklarla birlikte çıkılacağını duyurdu.
Yapılan resmi açıklama şu şekilde;
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen pek çok şehirde ağır yıkıma neden olan depremden etkilenen çocuklarımızı bu akşam Arabam.com Konyaspor ile oynayacağımız maç önü seremonisinde ağırlayarak onlara Fenerbahçemizin çok kıymetli birer parçası olduklarını hissettireceğiz.
'Fenerbahçe bir hayaldir; çocuklar için gerçekleşen…' diyerek hayata geçirdiğimiz, çocukların futbolcularımızla el ele maç önü seremonisine çıktığı projemizde bu akşam çok anlamlı bir organizasyon gerçekleşecek.
Merkez üssü Kahramanmaraş olan, başta Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizi etkileyen depremden sağ kurtulan depremzede çocuklarımız; Spor Toto Süper Lig 23. hafta erteleme maçında futbolcularımızla seremoniye çıkarak Teknik Direktörümüz Jorge Jesus ve futbolcularımızla buluşacak, stadımızı dolduran binlerce ve ekranları başında maçı takip edecek milyonlarca taraftarlarımızla bir araya gelecekler.
Aynı zamanda bu sezon hastanede tedavi altında olan çocukların yaşıtları gibi seremoniye çıkma hayalini gerçekleştiren Fenerbahçemiz, bu maçımızda ülkemizi yasa boğan deprem felaketinde bölgeye yardıma giden Trabzon'un Of ilçesi Çoruk Köyü muhtarı Coşkun Ayyıldız ve ekibi tarafından enkazdan kurtarılan 7 yaşındaki Fenerbahçe taraftarı Elif'imizi de tablet ile seremoniye çıkaracak.
Çocuklarımıza bizim için çok önemli olduklarını en yalın haliyle hissettirmeyi hedeflediğimiz bu adımda onlara bir nebze umut olmayı diliyoruz.
Yaralarımızı birlikte saracağız.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de santrfor pozisyonu için transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı lacivertliler son 2 sezondur gündemine aldığı Alexander Sörloth için bir kez daha harekete geçecek. İşte son gelişmeler... FB SPOR HABERLERİ -
Fenerbahçe Futbol AŞ, 1 milyar 250 milyon lira olan şirket sermayesini, nakit bedelli olarak 6 milyar 250 milyon liraya çıkarma kararı aldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
UEFA Avrupa Ligi'nin 5. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe evinde Macar ekibi Ferencvaros'u konuk edecek. 11 eksikle maça çıkacak sarı-lacivertliler, derbi öncesi moral depolamak istiyor. İşte Domenico Tedesco'nun Ferencvaros maçı muhtemel 11'i... (FB spor haberi) -
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nin 5’inci haftasında oynayacağı Ferencvaros karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)