Fenerbahçe Konyaspor'u ağırlayacak!
Fenerbahçe, Süper Lig'in 23. hafta erteleme maçında 25 Şubat Cumartesi günü Konyaspor ile karşılaşacak. Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. İşte detaylar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.02.2023 - 09:39
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta erteleme maçında yarın Arabam.com Konyaspor ile karşılaşacak.
Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Halil Umut Meler yönetecek.
Sarı-lacivertliler, ligde 3 maçlık galibiyet serisinin ardından çok tartışılan hakem kararlarının yaşandığı Adana Demirspor deplasmanında 2 puan kaybetmişti. Söz konusu puan kaybıyla lider Galatasaray'ın 6 puan gerisine düşen Fenerbahçe, Konyaspor'u yenerek zirve yolunda puan kaybı yaşamamayı hedefliyor.
Teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki sarı-lacivertli ekip, haftaya 45 puanla 2. sırada giriyor.
İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı 1-0 kaybeden Fenerbahçe sezonun ilk yenilgisini yaşatmıştı.
JESUS KULÜBEDE OLAMAYACAK
Fenerbahçe'de Arabam.com Konyaspor maçında teknik direktör Jorge Jesus, kulübedeki yerini alamayacak.
Portekizli teknik adam, tartışmalı anların yaşandığı Adana Demirspor maçında bitiş düdüğünün ardından hakem Ali Palabıyık ile diyaloğu sonrasında kırmızı kartla cezalandırılmıştı.
68 yaşındaki çalıştırıcı, cezası sebebiyle takımının başında olamayacak.
Fenerbahçe'de takımın başında yedek kulübesinde yardımcı antrenör Joao de Deus görev yapacak.
TEK EKSİK
Sarı-lacivertlilerde Adana Demirspor deplasmanında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Michy Batshuayi, zorlu müsabakada forma giyemeyecek.
SINIRDA 7 İSİM
Fenerbahçe'de Arabam.com Konyaspor mücadelesi öncesinde 7 isim sarı kart ceza sınırında yer alıyor.
Sarı-lacivertlilerde Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Attila Szalai, Mert Hakan Yandaş, Ferdi Kadıoğlu, Miha Zajc ve Emre Mor, kart görmeleri durumunda Kayseri deplasmanında mücadele edemeyecek.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe bu sezon sonu Teknik Direktör Domenico Tedesco'nun önderliğinde uzun yıllardır hasret kaldığı Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmak istiyor. Kanarya bu anlamda transferde ince eleyip sık dokuyor. Sarı-lacivertlilerde diğer yandan takımdan ayrılacak isimler de merak edilirken Fenerbahçe'de radikal kararlar alındı. Kanarya'da tam 7 futbolcuyla kısa süre içerisinde yollar ayrılacak. İşte o isimler... -
Adı Süper Lig devlerinden Fenerbahçe ile anılan Robert Lewandowski ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Son olarak futbolcunun yapmış olduğu o transfer açıklaması gündeme bomba gibi düştü. İşte o sözler... -
Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kanarya'nın son olarak önceden gündemine gelen o futbolcuyla yeniden ilgilendiği öğrenildi. Bu kez transferi bitirmesi için sarı-lacivertlilerin eski futbolcusu Robin Van Persie'nin de devreye gireceği öğrenildi. İşte detaylar... -
Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de Domenico Tedesco'nun gözden çıkardığı o futbolcuyla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Son olarak oyuncuya 5 kulübün birden talip olduğu öğrenildi. İşte detaylar...