Adana Demirspor - Fenerbahçe maçında yeni görüntü ortaya çıktı! İptal edilen gol...
Süper Lig'in 22. haftasında oynanan ve hakem kararları çok tartışılan Adana Demirspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Sarı lacivertlilerin Mert Hakan Yandaş ile bulduğu gol, elle oynama gerekçesiyle iptal edilmişti. Geçerli sayılmayan golün yeni bir açıdan görüntüsü ortaya çıktı. İşte detaylar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 05.02.2023 - 10:24
Fenerbahçe, Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Adana Demirspor'a konuk olmuştu.
Şampiyonluk yarışı veren sarı lacivertliler, zorlu mücadeleden 1-1'lik beraberlik ayrıldı.
Kanarya böylelikle puanını 45'e yükseltti.
Ancak Jesus'un öğrencileri, lider Galatasaray'ın 6 puan gerisinde kaldı.
Galatasaray'ın, sahasında Ümraniyespor'u 3-2 yenmesiyle birlikte puan farkı arttı.
Sarı lacivertlilerde, Adana Demirspor maçında verilen hakem kararları ise yoğun tepki toplamıştı.
Yönetim, teknik direktör Jorge Jesus ve futbolcular; hakem Ali Palabıyık hakkında eleştirilerde bulunmuştu.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ali Palabıyık ve VAR koltuğunda oturan Koray Gençerler hakkında sert ifadeler kullanmıştı.
Özellikle Fenerbahçe'nin Mert Hakan Yandaş ile bulduğu golün iptal edilmesi büyük yankı uyandırdı.
Başkan Koç, "Bu maçta yaşananlar hakem hatası değildir. Adana Demirspor'un maçın ilk yarısını 9 kişi bitirmesi gerekiyordu"
"Düşünsenize bu hatalar malum rakibimizin maçında yapılacaktı. Neler olurdu?"
"Mert Hakan'ın golü bize göre %100 goldür"
"Hadi diyelim ki ele çarptı, biz göremedik, VAR gördü. Ama bu VAR penaltılarımızı göremiyor. 'Ele çarptı vermedik' peki bunu görüyorsan diğerlerini neden görmüyorsun. Göremiyorlar değil görmek istemiyorlar" ifadelerini kullanmıştı.
Mert Hakan'ın golü atmadan önce elle oynayıp oynamadığı tartışma konusu oldu.
Mert Hakan'ın iptal edilen golü ile ilgili olarak sosyal medyada yeni bir görüntü ortaya çıktı.
Yayıncı kuruluşun bu görüntüyü ekrana getirmemesi eleştiri topladı.
Topun Mert Hakan'ın eline çarptığı bu görüntünün niye ekrana getirilmediği belli oldu.
Hürriyet'te yer alan habere göre, yayıncının görüntüyü maç esnasında kısa bir süre ekrana verdiği öğrenildi.
Ancak kale arkası üst kamerasındaki görüntünün sosyal medyadaki yakınlaştırılmış haliyle yayınlandığı anlaşıldı.
Bu görüntü yayıncı kuruluşun özetlerinde ve diğer televizyonlara servis edilen özetlerde yer almadı.
DİĞER HABERLER
-
Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kanarya'da son olarak Kerem Aktürkoğlu'nun lisansı çıkarıldı. İşte detaylar... -
Fenerbahçe'nin Manchester City'den transfer ettiği dünyaca ünlü kaleci Ederson, İstanbul'a geldi. -
Jose Mourinho'nun gönderilmesinin ardından Fenerbahçe'de takımın yeni teknik direktörünün kim olacağı büyük merak konusu haline geldi. Sarı-lacivertlilerde öne çıkan adaylar da belli oldu. İşte detaylar... -
Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi kadrosunu açıkladı. Sarı lacivertlilerde yeni transferler listeye eklenirken Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Ognjen Mimovic, Bartuğ Elmaz, Levent Mercan, Mert Hakan Yandaş ve Cengiz Ünder kadroya yazılmadı.