Fenerbahçe'de gündem Jorge Jesus! Brezilya Milli Takımı...
Fenerbahçe haberi: Sarı-lacivertli takımla sezon başında 1 yıllık sözleşme imzalayan Jorge Jesus, şu ana kadar gösterdiği performansla taraftarların gönlünde taht kurdu. Tecrübeli teknik adamın adı, Tite ayrılığı sonrası Brezilya Milli Takımı ile anılıyor. Bu gelişme Fenerbahçe taraftarlarını oldukça telaşlandırdı. İşte detaylar... (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.12.2022 - 06:40
Fenerbahçe'de gündem transferden, Jorge Jesus'a döndü...
Fotomaç'ın haberine göre; Brezilya Futbol Federasyonu Başkanı Ednaldo Rodrigues'in istifa eden Tite'nin yerine adı geçen Jesus'un temsilcileriyle görüştüğü haberleri sarı-lacivertli taraftarları telaşlandırdı.
Sosyal medyada ve taraftar sitelerinde başkan Ali Koç'a çağrıda bulunan 12. Adam, Portekizli çalıştırıcının sözleşmesinin bir an önce uzatılmasını istedi.
Yönetim de bu düşüncede...
Ancak Jesus şimdilik bu konuda acele etmiyor.
PORTEKİZ DIŞINDA 1 YILDAN FAZLA KALMADI
Haziran ayında 1 yıllık kontrat imzalayan 68 yaşındaki usta teknik adamın sezon sonunu beklemekten yana olduğu biliniyor.
Jesus şu ana kadar Portekiz dışında çalıştırdığı iki takımda da hep bir yıllık sözleşme yaptı.
Flamengo'dan sezon bitiminde, Al Hilal'den ise 7 ay sonunda ayrıldı.
Tecrübeli hocanın, Fenerbahçe'de bu kuralı değiştirip değiştirmeyeceği ise bilinmiyor.
Başkan Ali Koç'un Jorge Jesus'un kabul etmesi halinde sözleşmesini en az 2 yıl daha uzatması bekleniyor.
Jorge Jesus şu ana kadar Fenerbahçe'nin başında resmi maçlarda 16 galibiyet, 6 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı.
Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, geçtiğimiz günlerde Jorge Jesus hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:
"Hocamız burada oldukça mutlu. Bize söylediği de o.
Elbette kimse yöneticisine gelip kolay kolay mutsuzum demez ancak vücut lisanı, taraftarlarla ve futbolcularla ilişkisine bakınca bu durum açık bir şekilde ortada.
Sadece futbol takımı da değil, basketbol takımına ilgisi bile bence yeterli. Bunun yanında gördüğü ilgi ve alaka da çok önemli.
Herhangi negatif bir durum yok. Jesus, Portekiz dışında genelde 1 yıllık sözleşme imzalıyor. Bunu prensip edinmiş."
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantep FK'yı 4-0 mağlup etti. Sabah Gazetesi yazarı Ahmet Çakar da Gaziantep FK-Fenerbahçe müsabakasını ve hakem Atilla Karaoğlan'ın performansını değerlendirdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantep FK ile kozlarını paylaştı. Sarı lacivertliler kritik maçtan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı. Sabah Gazetesi Yazarı Ömer Üründül de Gaziantep FK - Fenerbahçe maçı sonrası flaş yorumlarda bulundu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, Gaziantep FK maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Mücadeleyi değerlendiren Saran, ortaya çıkan bahis skandalıyla ilgili de konuştu. -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Gaziantep FK'ya konuk oldu. Sarı-lacivertliler maçtan 4-0'lık galibiyetle ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. Fotomaç Gazetesi yazarları da Gaziantep FK-Fenerbahçe karşılaşmasını çarpıcı sözlerle değerlendirdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)