3 büyüklerden transfer yarışı! Milli yıldız için devreye girdiler
Süper Lig'in 3 devi; Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray yine transferde karşı karşıya geldi. İngiliz basınında yer alan habere göre 3 büyükler, milli yıldızı kadrosuna katmak istiyor. İşte İngiliz basınına yansıyan transfer gelişmesinin detayları... (aspor.com.tr / Dış Haberler / Bora SALGIN)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.12.2022 - 10:07
- Güncelleme Tarihi: 08.12.2022 - 10:08
Süper Lig'in 3 devi Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, transferde yine karşı karşıya geldi.
İngiliz basını, yaşanan bu transfer gelişmesini duyurdu.
İngiltere'de yayın yapan caughtoffside.com'da yer alan habere göre 3 büyükler, Leicester City'de bu sezon sadece 2 maçta forma giyebilen Çağlar Söyüncü'yü renklerine bağlamak istiyor.
Ayrıca oyuncuyla İtalya Serie A devi Inter'in de ilgilendiği ve ocak ayında bu transferin gerçekleşebileceği belirtildi.
Çağlar Söyüncü'nün adı geçtiğimiz günlerde Diego Simeone'nin çalıştırdığı Atletico Madrid'le de anılmıştı.
Milli stoperin sezon sonunda İspanyol ekibine 4 yıllık imza atacağı iddia edilmişti.
2016-2017 sezonunda Altınordu'ya 8 milyon Euro kazandırarak Almanya'nın Freiburg takımına transfer olan milli futbolcu, 2 yıl sonra İngiliz temsilcisi Leicester City'ye 22 milyon Euro'ya gitmişti.
Gösterdiği başarılı performansla hem milli takımda hem Avrupa'da adından söz ettiren Çağlar Söyüncü, dev takımların radarına takılmıştı.
Milli savunmacının kulübü Leicester City ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.
26 yaşındaki oyuncunun transfer kararı oldukça merak ediliyor.
Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın 8+3 yabancı kuralı nedeniyle yerli stoper arayışında olduğu bilinmekte.
3 büyüklerin milli yıldızı ikna edip edemeyecekleri şimdiden merak konusu oldu…
Çağlar Söyüncü'nün 22 milyon Euro güncel piyasa değeri bulunuyor.
26 yaşındaki futbolcu A Milli Takım'la şu ana kadar 51 maça çıkarken 2 gol atma başarısı gösterdi.
Milli stoper, bu sezon Leicester City Teknik Direktörü Brendan Rodgers tarafından 'performans düşüklüğü' gerekçesiyle formayı kapamamıştı.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasındaki derbide 1 Aralık Pazartesi günü Galatasaray ile kozlarını paylaşacak. Chobani Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak müsabakayı hakem Yasin Kol yönetecek. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında dev derbide Galatasaray ile kozlarını paylaşacak. Kanarya'da tek hedef bu maçtan galibiyetle ayrılmak. Kritik mücadele öncesi sarı-lacivertlilerde Domenico Tedesco'dan takıma motivasyon konuşması geldi. İşte o sözler... -
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında oynanacak derbide, maç saati termometreler 11 dereceyi gösterecek. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe ve Galatasaray haberleri (FB GS spor haberi) -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasındaki dev maçta sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. Sarı lacivertliler bir yandan kritik derbiye hazırlanırken, bir yandan da Samandıra'da adeta alarm verildi. Özellikle teknik direktör Domenico Tedesco, zorlu mücadele öncesi o konuda büyük bir endişe duyuyor. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)