TRANSFER HABERİ: Fenerbahçe'ye gençlik aşısı! Manuel Ugarte, Facundo Pellistri ve Martin Satriano...
Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı sonuçlar alan Fenerbahçe, milli arayı boş geçmeyecek. Kadrosuna genç ve potansiyelli futbolcuları katmak isteyen yönetim harekete geçti. İran-Uruguay müsabakasına akredite olan sarı lacivertli scout'lar, Manuel Ugarte, Facundo Pellistri ve Martin Satriano gibi isimleri mercek altına alacak.İşte detaylar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.09.2022 - 06:40
Fenerbahçe Süper Lig ve Avrupa'da yoluna dolu dizgin devam ederken transfer çalışmaları da sürüyor.
Kanarya'nın U-21 statüsü kapsamında transfer yapmayı planladığı isimler mercek altına alındı. Fenerbahçe'nin scout ekibi İran-Uruguay maçına akredite oldu.
Fotomaç'ın haberine göre, sarı-lacivertli kulübün Uruguay'ın A Milli Takım seviyesine yükselen 3 ismi izleyeceği öğrenildi.
Sporting Lizbon'un ön liberosu Manuel Ugarte (21), İnter'in oyuncusu olan, Empoli'de kiralık olarak forma giyen forvet Martin Satriano (21) ve bonservisi Manchester United'da olan kanat oyuncusu Facundo Pellistri'yi (20) izleyip not tutacaklar.
Bu oyuncular hakkında özel yaşamları, futbola olan aidiyetleri, takım arkadaşlarıyla ilişkileri gibi farklı parametreleri barındıran rapor hazırlayacaklar
DİĞER HABERLER
-
Oğuzhan Çakır Fenerbahçe için penaltı noktasını gösterdi! İşte o pozisyon -
Maçın 69. dakikasında Szymanski ile Djalo'nun girdiği ikili mücadele sırasında Polonyalı oyuncunun yerde kalması sonucu Fenerbahçeli oyuncular penaltı bekledi. -
Fenerbahçe, Anthony Musaba ile anlaştı. Oyuncunun 6 milyon euro değerindeki serbest kalma bedeli ödenecek. -
Beşiktaş'ın İsmail Yüksek için kart beklediği pozisyon!