FENERBAHÇE HABERLERİ - İşte Mergim Berisha'nın yeni adresi! Sağlık kontrolünden geçecek
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen ve satış listesine koyulan Mergim Berisha'nın yeni adresi belli oldu. 24 yaşındaki golcünün Alman ekibi Augsburg için sağlık kontrolünden geçeceği öğrenildi. (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 30.08.2022 17:22
- Güncelleme Tarihi: 31.08.2022 11:02
Son olarak geçtiğimiz aylarda kadrosuna kattığı Tiago Çukur'u Belçika 2. Ligi ekiplerinden Dender EH'e kiralayan Fenerbahçe'de beklenen ayrılık gerçekleşiyor.
Sarı-lacivertliler, teknik direktör Jorge Jesus'un kadroda düşünmediği Mergim Berisha'yı Bundesliga ekiplerinden Augsburg'a kiralıyor.
Sky DE'de yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin Berisha'nın satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamaya çok yakın olduğu belirtildi.
Haberde golcü oyuncunun sağlık kontrolünden geçmek için Almanya'da olduğu vurgulandı.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Futbol Federasyonu ile Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüpleri, resmi sosyal medya hesaplarından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. İşte o paylaşımlar... | Son dakika spor haberleri -
Galatasaray derbisinde alınan yenilginin ardından Fenerbahçe'de yaprak dökümü devam ediyor. Teknik direktör İsmail Kartal ile yolları ayıran yönetim, o yıldızın da biletini kesti. İşte detaylar... -
Fenerbahçe'de teknik direktör arayışlarında Aykut Kocaman ismi öne çıktı. Vincenzo Montella ve Abdullah Avcı ile temas kuran sarı-lacivertli yönetimin, İsmail Kartal'ın boşluğunu tecrübeli teknik adamla doldurmayı planladığı iddia edildi. İşte sıcak gelişmedeki tüm detaylar... -
Fenerbahçe'de İsmail Kartal ile yolların ayrılması öncesinde Aziz Yıldırım'ın Samandıra'da yöneticiler ve futbolcularla görüşmeler yaptığı öğrenildi. Sarı-lacivertlilerde yeni teknik direktör arayışları sürerken Domenico Tedesco, Julian Nagelsmann ve Aykut Kocaman isimleri ön plana çıktı.