Fenerbahçe Trabzonspor derbisine soruşturma! F.Bahçe'ye ağır ceza yolda
Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe sahasında Trabzonspor'u konuk etti ve maç 1-1 eşitlikle sona erdi. Dev derbi hakkında soruşturma başlatılırken, 70 taraftar hakkında işlem yapıldı. İşte tüm detaylar... | Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.03.2022 12:00
- Güncelleme Tarihi: 08.03.2022 12:28
Süper Lig'de Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki karşılaşma saha içi mücadelesi kadar saha dışı olaylarıyla da hararetli geçti. Sarı-lacivertli taraftarlar, İrfan Can Kahveci'nin kırmızı kart görmesinin ardından hakem Zorbay Küçük'e büyük tepki gösterdi. Öyle ki ilk yarının bitiş düdüğünün ardından bir kişi sahaya girerek Küçük'e saldırmaya çalıştı. Yaşanan tüm olayların ardından İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Sabah'ın haberine göre; Hakemin üzerine yürüyen taraftar hakkında 6222 sayılı Sporda Şiddet Ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'un 16. maddesinde düzenlenen 'yasak alanlara girme' suçundan soruşturma başlattı. Tansiyonu yüksek maça dair ayrıca 70 taraftar hakkında daha işlem yapıldı. Usulsüz giriş, sahaya yasak madde atan ve sokan, kavgaya karışıp taşkınlık yapan taraftarlar hakkında da soruşturma yürütüldü. Savcılığın talimatıyla yeni tespitlerin ortaya çıkma ihtimaline binaen kamera kayıtları da incelenmeye alındı.
AĞIR CEZA YOLDA!
Yaşanan olaylar nedeniyle PFDK'dan F.Bahçe'ye ağır ceza gelmesi bekleniyor.
DİĞER HABERLER
-
Milli arada çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerde bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken yıldız futbolcuya İngiltere Premier Ligi'nden flaş bir talip çıktı. Fenerbahçe'nin yıldız isim için belirlediği bonservis bedeli ortaya çıktı. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılarak Brezilya ekiplerinden Atletico Mineiro'ya transfer olan Fred, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fred, Kolombiyalı futbolcu Jhon Duran ile ilgili sözleri dikkat çekti. -
Fenerbahçe'de lige verilen milli arada flaş bir gelişme yaşandı. Sarı lacivertlilerde o futbolcunun, ocak ayında takımdan ayrılmak için menajerine talimat verdiği öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'nin İngiliz yıldızı Mason Greenwood, Turan Tovuz karşısında oynanan hazırlık maçında kırmızı kart görmüştü. O kuraldan dolayı yıldız futbolcuya resmi maçlarda ceza gelebilir. İşte detaylar... (FB spor haberi)