FENERBAHÇE HABERİLERİ - Bomba teknik direktör iddiası! John Terry Fenerbahçe'yi Lugano'ya sordu
Bu sezon Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Ligi'nde hayal kırıklığı yaşatan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira ile yollar ayrıldı. Yeni hoca için arayışlarını sürdüren sarı lacivertlilerin gündeminde ise birçok isim bulunuyor. Öte yandan gündeme ise bomba gibi bir iddia düştü. İşte detaylar...
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.12.2021 10:58
Süper Lig'de kötü gidişata dur diyemeyen Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde Portekizli teknik direktör Vitor Pereira yollarını ayırmıştı. Sarı lacivertlilerde yeni teknik direktörlük görevi için birçok isim gündeme gelirken sürpriz bir gelişme yaşandı.
FENERBAHÇE'Yİ SORDU
Milliyet'in haberine bilgiye göre, sarı lacivertlerin efsane oyuncusu Diego Lugano'ya, şimdilerde teknik direktörlük görevi yapan İngilizlerin efsane kaptanı John Terry, Fenerbahçe'yi sordu.
ASTON VILLA'DA YARDIMCI OLARAK GÖREV YAPIYOR
İngiliz teknik direktörün menajerinin, Fenerbahçe hakkında bilgi alması heyecan yarattı. Aston Villa'da yardımcı antrenörlük görevi yapan John Terry'nin artık 1. adam olmak istediği öğrenildi.
SPORTİF DİREKTÖR LUGANO
İngiliz teknik direktörün Fenerbahçe veya Türkiye'den teklif gelmesi halinde yanında sportif direktörlük görevinde Diego Lugano ile birlikte çalışacağı belirtildi.
İSTANBUL'A GELMİŞTİ
Spor Toto Süper Lig'in .. haftasında Galatasaray - Fenerbahçe derbisi heyecanı yaşanmıştı. 1-0 geriye düşen konuk ekip Fenerbahçe, müthiş bir geri dönüşe imza atıp ezeli rakibi karşısında 2-1 galip ayrılmıştı. Maçtan önce Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Diego Lugano, yayıncı kuruluşun daveti üzerine derbiyi yorumlamak için İstanbul'a gelmişti.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında oynanan dev derbide Galatasaray, sahasında Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti. Sabah Gazetesi Yazarı Ahmet Çakar da hem çekişmeli maçı hem de hakem Atilla Karaoğlan'ın kararlarını yorumladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray ve Fenerbahçe haberleri (GS FB spor haberi) -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda karşı karşıya geldiği Galatasaray'a 2-1 mağlup oldu. Dev derbiden yenilgiyle ayrılan sarı-lacivertlilerde, maçın ardından teknik direktör İsmail Kartal'a büyük tepki yağdı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi, saha içindeki gerginlik ve bitiş düdüğünün ardından yaşanan olaylarla gündeme geldi. Ezeli rakiplerin karşı karşıya geldiği mücadele, uluslararası basında da geniş yankı uyandırdı. İşte olaylı derbinin ardından yabancı basında atılan manşetler... -
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe, dev derbide kozlarını paylaştı. Nefes kesen maçta kazanan taraf 2-1'lik skorla sarı kırmızılılar oldu. Fotomaç Gazetesi yazarları da Galatasaray-Fenerbahçe derbisini çarpıcı sözlerle değerlendirdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray ve Fenerbahçe haberleri (GS FB spor haberi)