Fenerbahçe Beko 43-68 Olimpia Milano (MAÇ SONUCU-ÖZET) | F.Bahçe Beko evinde yıkıldı! Kulüp tarihinde bir ilk
THY EuroLeague'in (Avrupa Ligi) 9. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Beko sahasında Olimpia Milano'yu ağırladı. Müsabakayı sarı-lacivertliler 43-68 gibi bir skorla kaybetti ve 6. yenilgisini aldı. Kanarya, bu mücadelede EuroLeague tarihinde en az sayı attığı maçı oynadı. | Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 12.11.2021 - 22:30
- Güncelleme Tarihi: 12.11.2021 - 23:45
Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 9. haftasında Fenerbahçe Beko, konuk ettiği İtalya ekibi AX Armani Exchange Milan'a 68-43 mağlup oldu.
Bu sonuçla AX Armani Exchange Milan, 8. galibiyetini aldı ve liderliğini sürdürdü. Fenerbahçe Beko ise 6. mağlubiyetini yaşadı.
Karşılaşmaya etkili başlayan AX Armani Exchange Milan, 4. dakikada 7-0 üstünlük yakaladı. Savunmada ve hücumda organize olamayan Fenerbahçe Beko'ya sadece 3 sayı şansı tanıyan İtalya ekibi, baştan sona üstün oynadığı ilk periyodu 22-3 önde tamamladı.
İkinci çeyrekte de hız kesmeyen AX Armani Exchange Milan, 13. dakikada farkı 27 sayıya çıkardı: 5-32. Bu bölümden sonra toparlanan ve kaydettiği 15 sayıya karşılık rakibinin sadece 3 sayı atmasına izin veren Fenerbahçe Beko, bitime 44 saniye kala farkı 15'e çekti: 20-35. AX Armani Exchange Milan, soyunma odasına 37-20 üstün gitti.
Üçüncü periyotta da Fenerbahçe Beko'ya büyük üstünlük kuran ve dış atışlardan 4 isabet bulan AX Armani Exchange Milan, 29. dakikada farkı 33 sayıya çıkardı: 27-60. İtalya temsilcisi, son çeyreğe 62-29 önde girdi.
Dördüncü ve son çeyrekte rahat bir oyun sergileyen AX Armani Exchange Milan, karşılaşmadan 68-43 galip ayrıldı.
KULÜP TARİHİNDE BİR İLK
Bu karşılaşma ayrıca, Fenerbahçe'nin THY EuroLeague tarihinde en az sayı attığı maç olarak kayıtlara geçti.
DİĞER HABERLER
-
İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid forması giyen Alexander Sörloth, Real Oviedo karşısında attığı 2 golle takımına galibiyeti getirdi. İspanyol ekibinin teknik direktörü Diego Simeone de maçın ardından Sörloth hakkında açıklamalarda bulundu ve Fenerbahçe'nin gündemindeki yıldızın son durumuyla ilgili konuştu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasındaki derbide 1 Aralık Pazartesi günü Galatasaray ile kozlarını paylaşacak. Chobani Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak müsabakayı hakem Yasin Kol yönetecek. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında dev derbide Galatasaray ile kozlarını paylaşacak. Kanarya'da tek hedef bu maçtan galibiyetle ayrılmak. Kritik mücadele öncesi sarı-lacivertlilerde Domenico Tedesco'dan takıma motivasyon konuşması geldi. İşte o sözler... -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasındaki dev maçta sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. Sarı lacivertliler bir yandan kritik derbiye hazırlanırken, bir yandan da Samandıra'da adeta alarm verildi. Özellikle teknik direktör Domenico Tedesco, zorlu mücadele öncesi o konuda büyük bir endişe duyuyor. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)