Son dakika spor haberi: Westerlo ile sözleşmesi biten Berke Özer'den flaş paylaşım! Fenerbahçe...
Fenerbahçe'nin 2 yıllığına Belçika ekiplerinden Westerlo'ya kiraladığı Berke Özer, sarı lacivertli kulübe geri dönüyor. Genç kaleci ve Belçika ekibi sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı. İşte detaylar... | Son dakika spor haberi (FB haberleri)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.05.2021 17:32
Fenerbahçe'den 2019-2020 sezonu öncesi Belçika'nın Westerlo takımına kiralanan kaleci Berke Özer, Sarı Lacivertli takıma döneceğini duyurdu.
Westerlo, oyuncunun durumuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Belçika ekibinden yapılan paylaşımda, "Berke, Westerlo'dan ayrılıp Fenerbahçe'ye dönüyor. Bize 2 yıl boyunca verdiklerin için teşekkür ediyoruz. Sana gelecekte en iyi dileklerimizi sunuyoruz" denildi.
20 yaşındaki kaleci de Westerlo taraftarlarına bir veda mesajı yayımladı ve "Bu harika kulüpte iki harika yıl geçirdim. Bir kaleci, genç oyuncu olarak harika bir deneyim yaşadım. Her zaman Werterlo'yu harika anılarla anacağım ve her zaman kalbimde olacaksınız" ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de sakatlığı sebebiyle bir süredir takımdan uzak kalan Marco Asensio hakkında flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe'nin sahasında Corendon Alanyaspor'u 3-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Ömer Üründül, sarı-lacivertlilerin aldığı galibiyeti değerlendirdi. -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında evinde Corendon Alanyaspor'u 3-0 mağlup eden Fenerbahçe, zirve takibini aldığı galibiyetle sürdürdü. Fotomaç gazetesi yazarları, sarı-lacivertlilerin elde ettiği galibiyetin ardından dikkat çeken yorumlar yaptı. -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasındaki kritik mücadelede sahasında Corendon Alanyaspor'u ağırlayan Fenerbahçe, sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı. Karşılaşma sonrası Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin iptal edilen 2 golü hakkında yorumlarını paylaştı.