Son dakika spor haberi: Michael Frey Fenerbahçe hayalini böyle açıkladı! | FB haberleri...
Fenerbahçe'nin sezon başında Belçika'nın Waasland-Beveren takımına kiraladığı Michael Frey, gösterdiği performansla adından söz ettirdi. Bu sezonu 17 gol, 4 asistle tamamlayan İsviçreli futbolcu için Belçika devleri devreye girdi. Transfer dedikodularına yanıt veren Frey'den Fenerbahçe mesajı geldi. | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 16.05.2021 - 14:00
- Güncelleme Tarihi: 16.05.2021 - 14:46
Fenerbahçe'nin sezon başında Belçika'nın Waasland-Beveren takımına kiralık olarak gönderdiği Michael Frey, kariyerinin en iyi performnasını sergiledikten sonra Fenerbahçe'ye geri dönüyor.
İsviçreli futbolcu Belçika'da bu sezon 17 gol 4 asistlik performansla yıldızlaştı.
Transferde Anderlecht ve Genk ile adı anılan Frey, "Belçika'da özgüvenim yeniden yerine geldi. Hayalim hala Fenerbahçe'de ilk 11'in düzenli bir üyesi olmak." ifadelerini kullandı.
'Belçika'da devam etmek ister misin?' şeklinde gelen soruya Frey, "Bu konuda konuşamam. Ancak, Belçika'ya yeniden transfer olursam iyi yapılanmış bir kulüpte oynamak isterim." cevabını verdi.
F.BAHÇE MESAJI
Frey, "En acil ve en büyük dileğim, Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte şampiyonluk kazanmak. Ben futbol oynamak ve eğlenmek isteyen biriyim. Ancak, böylece mutlu olabiliyorum. Sıkı çalışma ve sabırla her şeyin mümkün olacağına inanıyorum." sözleriyle konuşmasını noktaladı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe, konuk olduğu ikas Eyüpspor'u 3-0 yendi. Karşılaşmanın ardından sarı lacivertlilerde Domenico Tedesco açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe, konuk olduğu ikas Eyüpspor'u 3-0 yendi. Karşılaşmanın ardından sarı lacivertlilerde Fred açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Uyuşturucu soruşturması kapsamında ifade çağrılan ve yurt dışına çıkış yasağıyla adli kontrol altına alınan Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran'ın, savcılık ifadesinin detayları ortaya çıktı. Başkan Saran, Ela Rümeysa Cebeci ile arasındaki mesajlaşmalar ve ses kayıtlarının şaka olduğunu savunurken, ele geçirilen maddelerin kendisine ait olmadığını belirterek parmak izi incelemesi talep etti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'de teknik direktör Domenico Tedesco, ikas Eyüpspor maçının ardından transfer konusuna ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)