Son dakika spor haberi: Fenerbahçe'ye sürpriz teknik direktör adayı! Emre Belözoğlu'nun yerine o isim...
Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak alınan kötü sonuçların ardından Erol Bulut ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de, takımın başına sezon sonuna kadar Emre Belözoğlu getirilmişti. Gelecek sezon için hoca arayışlarını sürdüren sarı lacivertlilerin gündemine sürpriz bir isim geldi. İşte detaylar... | Son dakika spor haberi (FB haberleri)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.04.2021 - 09:35
Süper Lig'de alınan istikrarsız sonuçların ardından Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut ile yollar ayrılmış yerine geçici olarak Emre Belözoğlu getirilmişti.
Belözoğlu'nun teknik sorumlu olarak görev yaptığı sarı-lacivertli takım, son olarak ligde oynanan Yeni Malatayspor maçından 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.
Gelecek sezon takımı yeni bir teknik direktöre emanet edecek olan Fenerbahçe için İtalya'dan yeni bir iddia geldi.
Joachim Löw ile Marcelo Gallardo'yu ilk sırada tutan sarı-lacivertlilerin, Portekizli Bruno Lage ile de ilgilendiği ileri sürüldü.
Roma'nın da gündeminde olan 44 yaşındaki çalıştırıcı, Benfica'da 74 maçta 2.15 puan ortalaması yakaladı. Bruno Lage şu an boşta...
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başladı. Sarı-lacivertlilerde yapılan toplantıda kulübün güncel borcu belli oldu. -
Fenerbahçe'de sakatlığı yüzünden süre bulamayan ve beklentileri karşılayamayan Jhon Duran hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Sarı-lacivertlilerin yıldız oyuncusuna İngiltere ekiplerinin ilgisi olduğu belirtildi. İşte detaylar... -
Fenerbahçe Kulübü Olağan Yüksek Divan Kurulu (YDK) Toplantısı, Kalamış’ta bulunan Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde başladı. -
Transfer döneminde de gündeme gelen ancak son anda iptal olan Dani Ceballos transferi için Fenerbahçe yeniden devreye girdi. Real Madrid'de istediği süreleri bulamayan İspanyol futbolcu, Dünya Kupası kadrosunda yer alabilmek adına düzenli 11'de olabileceği bir takıma gitmeyi amaçlıyor. İşte detaylar... (FB spor haberi)