Fenerbahçe'de flaş Ferdi Kadıoğlu sorunu! O lige gitmek istiyor
Son dakika spor haberleri: Fenerbahçe'de bir türlü beklenen verimi gösteremeyen Ferdi Kadıoğlu konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor. Genç yıldız, yönetime oynamak istediği ligi söyledi. İşte detaylar... (FB spor haberleri)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.03.2021 10:39
Fenerbahçe'ye büyük umutlarla gelen ancak inişli çıkışlı performansı nedeniyle sürekli forma şansı bulamayan Ferdi Kadıoğlu'nda yeni gelişmeler yaşanıyor.
Genç futbolcu, geçtiğimiz sezonlarda daha çok maçta forma giyerken, bu sezon yapılan bolca transfer sonrası ilk 11 yüzü göremedi.
Ferdi'nin bu durumdan hayli mutsuz olduğu ifade edilirken, genç futbolcu ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.
GİTMEK İSTİYOR!
Takvim'in haberine göre, Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu şoku yaşanıyor.
Sarı- Lacivertil ekipte genellikle maçların son 10-15 dakikalık bölümünde oyuna giren Ferdi Kadıoğlu'nun Hollanda Ligi'ne geri dönmek istediği öğrenildi.
Fenerbahçe ile 2022 yılının haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan Ferdi için yönetimin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.
Bu arada Ferdi Kadıoğlu'nun Hollanda basınına, Hollanda ile Türkiye arasında milli takım tercihini yakın bir zamanda yapacağını söylediği de gelen haberler arasında.
DİĞER HABERLER
-
Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de Portekizli çalıştırıcı Sergio Conceiçao listede ilk sıraya geldi. A Spor Muhabiri Erdem Akbaş'ın aktardığı bilgiye göre Conceiçao ile görüşmeler sürüyor. İşte detaylar... -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında Fenerbahçe, 4 Kasım Çarşamba günü evinde oynayacağı Liverpool maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sarı lacivertlilerde hastalığını atlatan Mason Greenwood, takımla birlikte antrenmana çıktı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevi için sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertliler, Portekizli teknik adam Sergio Conceiçao ile 1,5 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladı. Conceiçao'nun Liverpool maçını tribünden takip etmesi hedefleniyor. -
Trendyol Süper Lig'de 10. haftada oynanan maçların ardından Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un şampiyonluk oranları güncellendi. Özellikle Fenerbahçe'nin, Göztepe karşısında aldığı yenilgi sonrası şampiyonluk oranlarında büyük bir değişim yaşandığı görüldü. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri (BJK FB GS TS spor haberi)