Mbwana Samatta: Fenerbahçe'ye transferimden önce konuşulması gereken çok şey var
Fenerbahçe'nin yeni transferi Mbwana Samatta, Tanzanya Milli Takımı kampında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Golcü futbolcu, "Fenerbahçe'ye transferimden önce konuşulması gereken çok şey var." dedi.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 07.10.2020 - 20:23
- Güncelleme Tarihi: 07.10.2020 - 21:57
Fenerbahçe'nin yeni transferi Mbwana Samatta, Tanzanya Milli Takımı kampına katıldı ve ülkesinde açıklamalarda bulundu.
Adaptasyon sürecinde olduğunu kaydeden golcü oyuncu, "Yeni bir takıma, yeni bir çevreye katıldım. Yeni yüzler, yeni bir dil, farklı oyun taktikleri, yeni bir takım ve her şey yeni. Fenerbahçe'ye transferimden önce konuşulması gereken çok şey var ancak şu anda konuşmak için doğru zaman değil. Maçtan sonra kariyer yolculuğumu, başından itibaren anlatacağım." dedi.
Fenerbahçe tarihindeki ilk Tanzanyalı golcü olan Samatta, milli takımı ile pazar günü Burundi karşısına çıkacak.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'nin başarılı Dominik Livakovic, Benfica karşısında hayati bir kurtarışa imza attı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş mücadelesinde Benfica'nın F.Bahçe karşısında Vangelis Pavlidis ile kaydettiği gol ofsayt sebebiyle geçerlilik kazanmadı. İşte detaylar... -
UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanş karşılaşmasında Fenerbahçe deplasmanda Benfica’nın konuğu oldu. Benfica'da Kerem Aktürkoğlu 35. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi. 26 yaşındaki oyuncu, sarı lacivertlilere attığı gole sevinmedi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş mücadelesinde Benfica'nın F.Bahçe karşısında Barreiro ile bulduğu gol faul sebebiyle geçerlilik kazanmadı.