Fenerbahçe Luiz Gustavo kararını verdi! Erol Bulut...
Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lyon'un ilgisi olduğu bilinen Luiz Gustavo için Fenerbahçe Yönetimi son kararını verdi. Teknik direktör Erol Bulut'un takımda kalmasını istediği Brezilyalı futbolcu, gelecek sezon da çubuklu formayı giyecek.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.08.2020 - 01:02
Geçtiğimiz sezon başında transfer olduğu Fenerbahçe'de vazgeçilmezler arasına giren Luiz Gustavo, uzun süredir Lyon'un kıskacındaydı. Fransız ekibi, 7 milyon euro ile kapısını çaldığı sarı-lacivertlilere son olarak 8.5 milyon Euro'luk bir bonservis teklifinde bulunmuştu. Taraftarlar, sosyal medyada yaptıkları yorumlarla Sambacı'nın satılmasını istemezken, teknik direktör Erol Bulut da bu konudaki düşüncesini yönetime iletmişti. Genç hocanın da takımda kalmasını beklediği 33 yaşındaki orta sahayla ilgili yönetim kararını verdi. Gelecek sezon şampiyonluktan başka bir hedefi olmayan Fenerbahçe, Gustavo için Lyon'a olumsuz yanıt verdi.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Cem Ciritci, Basketbol Avrupa Ligi'nin (EuroLeague) 14. haftasında dün oynanması gereken Olympiakos-Fenerbahçe Beko maçının ertelenmesiyle ilgili, müsabakanın bugün veya yarın oynanması için yaptıkları 2 önerinin reddedildiğini belirterek, verilen karara tepki gösterdi. -
UEFA, Ferencvaros karşılaşmasında kırmızı kart gören Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Jhon Duran'a 2 maç ceza verdiğini açıkladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Torunoğulları, “Büyük camialarda transfer çalışmaları sürekli devam eder. Şu anda transferi konuşmak için erken” dedi. İşte o sözler... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe yarın akşam deplasmanda Rams Başakşehir FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarını öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.