Arap kulüpleri Fenerbahçe'nin yıldızı Gustavo'yu istiyor!
Sarı lacivertli takımın Brezilyalı futbolcusu Gustavo'nun performansı yurt dışında birçok kulübün ilgisini çekmeye başladı. Özellikle Arap kulüplerinin Brezilyalı futbolcuyla ilgilendiği ortaya çıktı.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 11.04.2020 - 10:08
- Güncelleme Tarihi: 11.04.2020 - 11:06
Son dakika transfer haberi: Arap kulüpleri Fenerbahçe'nin yıldızı Gustavo'yu istiyor!Sarı lacivertli takımın Brezilyalı futbolcusu Gustavo'nun ilk geldiği günlerde yaşı ve bonservis bedeli eleştiri konusu olmuştu. 32 yaşında 6 Milyon Euro'ya Marsilya'dan transfer edilen Sambacı yıllık 4 Milyon Euro'ya yakın da ücret alıyordu. Bu eleştiriler Gustavo sahaya çıkınca sona erdi. Performansı yurtdışında da birçok kulübün ilgisini çekmeye başladı.
ARAPLAR ÇOK İSTİYOR
Özellikle Arap kulüpleri Brezilyalı futbolcuyu çok istiyor. Daha önce de Araplar'dan teklif alan Gustavo, F.Bahçe'yi tercih etmişti. Yeni sezon öncesi bazı kulüplerin iyi bir bonservis bedeli ile yönetimin kapısını çalma ihtimali olduğu belirtildi. F.Bahçe ilk etapta Gustavo'yu satmayı düşünmese de ekonomik şartlar bunu zorunlu kılarsa en azından zarar etmeden verilecek.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe, konuk olduğu Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük'e mağlup oldu ve bu sezonki namağlupluk serisi sona erdi. Sarı-lacivetliler şampiyonluk yarışında da kritik bir 3 puan kaybederken, flaş bir olay yaşandı. Fenerbahçeli futbolcuların ve ailelerinin telefonlarına tehdit içerikli mesajlar aldığı öğrenildi. (FB spor haberi) -
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, teknik direktör Domenico Tedesco ve sportif direktör Devin Özek'in takımdaki geleceğine dair açıklama yaptı. İşte detaylar... -
Fenerbahçe'den devre arasında Al-Ittihad'a transfer olan Youssef En-Nesyri, yeni takımında etkili performansını sürdürüyor. Fenerbahçe'nin ise son dönemde gol yollarında sıkıntı çekmesi, En-Nesyri ayrılığı hakkında eleştirileri beraberinde getirdi. İşte detaylar... -
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe yönetimi cumartesi günü saat 16.00'da toplantı yapacak. Toplantıya Domenico Tedesco ve Devin Özek de çağrıldı.