Fenerbahçe'de Laurent Blanc sesleri
Uzun süredir ismi Kanarya ile alınan Fransız teknik adam için ülkesinde de önemli iddialar ortaya atılıyor PSG’den aldığı tazminatı bitecek olan Blanc, Avrupa’da ses getirmek için Fenerbahçe ile yola çıkmak istiyor. 54 yaşındaki hocanın Fener'e gelme ihtimali olduğu belirtiliyor, nedenleri de tek tek açıklanıyor.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.04.2020 02:06
- Güncelleme Tarihi: 08.04.2020 09:28
Ersun Yanal ile yolların ayrılmasından sonra gündemine birçok teknik adam gelen Fenerbahçe'nin bir süredir Laurent Blanc ile temasta olduğu iddia ediliyordu. 2015-16 sezonunun ardından PSG'nin sözleşmesini feshettiği Blanc, bu süreçte hiç takım çalıştırmazken, Fransız ekibinden aldığı 17 milyon euro'luk tazminatın son taksidini de haziran ayında cebine koyacak. Çin ve Körfez ülkelerinden de teklifler aldığı belirtilen 54 yaşındaki hocanın geleceğiyle ilgili Fransa'da yayın yapan RMC Sports Radyosu'nda önemli bilgiler paylaşıldı.
ÇİN'E GİTMEK İSTEMİYOR
"Maxime Deloffre'nin moderatörlüğünü yaptığı 'Coach' isimli programda Blanc'ın F.Bahçe'ye yakın olduğu ileri sürüldü. Fransız teknik adamın 2020 hazirandan itibaren PSG'den aldığı tazminatın biteceği ifade edilirken, Avrupa'dan en iyi teklifin sarı- lacivertlilerden geldiği kaydedildi. Özellikle Çin'den gelen teklifleri ciddiye almadığı vurgulanan tecrübeli hocanın, Avrupa'da tekrar ses getirmek için Fenerbahçe ile yola çıkmaya sıcak baktığı iddia edildi. Ayrıca programda Blanc'ın daha önce teklif aldığı Galatasaray'ı reddettiği de konuşuldu.
359 MAÇ 236 GALİBİYET 56 YENİLGİ
İki Fransız takımı PSG ve Bordeaux ile toplam 359 resmi maça çıkan Laurent Blanc, bu karşılaşmaların 236'sında galibiyet sevinci yaşadı. 67 kez sahadan beraberlikle ayrılan Fransız hoca, 56 yenilgi tattı. 54 yaşındaki hocanın iki takımı, 700 kez rakip fileleri havalandırırken, kalelerinde 311 gol gördü. Blanc, iki takımla toplam 2.16 puan ortalaması yakaladı.
4 ŞAMPİYONLUK YAŞADI
Teknik direktörlük kariyerine Bordeaux ile başlayan Laurent Blanc, daha sonra Fransa Milli Takımı ve PSG'yi çalıştırdı. 54 yaşındaki hoca, PSG ile üst üste 3, Bordeaux ile 1 kez Fransa Lig şampiyonluğu kazandı. Tecrübeli teknik adam, Fransa'yla da 2012 Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek finale çıktı.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'nin Galatasaray ile karşılaşacağı derbi öncesi sarı-lacivertlilerin Galatasaray deplasmanına gidecek taraftarlarına yağmurluk ve bere dağıtacağı öğrenildi. İşte detaylar... -
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbiye saatler kala önemli bir gelişme yaşandı. Avrupa'dan birçok kulübün derbiye o yıldızlar için scout göndereceği öğrenildi. İşte detaylar... (FB GS SPOR HABERİ) -
Dünyaca ünlü boksör Mike Tyson, İstanbul’a geldi. Bir proje için İstanbul’a gelen Mike Tyson, Galatasaray-Fenerbahçe derbisi hakkında da konuştu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray ve Fenerbahçe haberleri (GS FB spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray'a konuk olacak. Dev derbiye saatler kala sarı lacivertli futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nun flaş bir talepte bulunduğu öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)