Gülmedi bahtım
Sarı-lacivertliler, evinde Yukatel Denizlispor’a da takıldı... Tolgay’ın atılmasıyla 43’te on kişi kalan Kanarya’yı yenilgiden Serdar kurtardı.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.03.2020 06:40
Fenerbahçe, Süper Lig'in 25. haftasında Kadıköy'de konuk ettiği Yukatel Denizlispor ile 2-2 berabere kaldı. Sarı-lacivertli ekibin galibiyet hasreti 6 maça çıktı. Ersun Yanal'ın görevden ayrılmasının ardından taraftarı önüne 'yeni bir sayfa' açmak hedefiyle çıkan Kanarya yine umduğunu bulamadı. 22'de Ozan Tufan'ın şık kafa golüyle öne geçen Fenerbahçe'ye, 45'te penaltıdan Murawski yanıt verdi. Pozisyonda penaltıya sebep olan Tolgay Arslan ikinci sarı kartını görerek oyun dışında kaldı.
LİDERLE FARK 12'YE ÇIKTI
Yukatel Denizlispor ikinci yarıda bir kişi fazla oynamanın avantajıyla 75'te Mustafa Yumlu ile 2-1 öne geçti. Uzatma anları oynanırken Serdar Aziz'in kafa golü skoru belirledi. Fenerbahçe bu sonuçla puanını 40'a yükseltirken, lider Medipol Başakşehir ile aradaki fark 12'ye çıktı. Kanarya son 6 karşılaşmada 3 beraberlik, 3 mağlubiyet ile toplamda 12 puan kaybetti. Sarı-lacivertliler ondan önceki 4 maçını kazanmıştı. Yukatel Denizlispor ise iki haftada topladığı 4 puanla 28 puana ulaştı ve bir nebze rahatladı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Göztepe'yi ağırlayacak olan Fenerbahçe'de yardımcı antrenör Dirk Kuyt, karşılaşma öncesi konuştu. -
Fenerbahçe-Göztepe karşılaşmasında Kerem Aktürkoğlu ile tribünler arasında gerginlik yaşandı. Maçın 52. dakikasında çektiği şutun kaleci Arda Özçimen'de kalmasının ardından taraftarların ıslıklı tepkisiyle karşılaşan milli futbolcu, kale arkası tribününe el kol hareketleriyle karşılık verdi. Kerem'in tepkisinin ardından tribünlerdeki ıslıkların şiddeti arttı. -
Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe, evinde Göztepe'ye 2-1 mağlup olarak üst üste 2. haftadan puansız ayrıldı. İşte Süper Lig'de güncel puan durumu... -
Fenerbahçe, Göztepe karşısında 1-0 öne geçtiği mücadeleden 2-1 mağlup ayrılarak üst üste ikinci yenilgisini aldı. Chobani Stadyumu'nda alınan mağlubiyetin ardından sarı-lacivertli taraftarlar, karşılaşmanın son dakikalarında "Yönetim istifa" tezahüratlarıyla yönetime tepki gösterdi.