İşte Ersun Yanal'ın Trabzonspor planı!
Süper Lig'in 20. haftasında zirve yarışını yakından ilgilendiren mücadelede Trabzonspor'a konuk olacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, galibiyet planını belirledi. Oyunu tutup, baskın ataklarla skor gitmek isteyen sarı-lacivertliler, öncelikle Trabzonspor’un hızını kesecek. Rodrigues ve Ozan’ın getireceği toplarda Muriç + Kruse ile gol bulmaya çalışacak.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 30.01.2020 00:05
Fenerbahçe'de Trabzonspor derbisi öncesi galibiyet planı belli olmaya başladı. Sarı-lacivertliler, şampiyonluk yolundaki en kritik virajda kontrollü bir oyunla maça başlayacak. Bordo-mavili ekibin, taraftar desteğiyle ilk dakikalarda uygulaması beklenen yoğun pres ve oyunu hızlandırma girişimi 'bol pas' yapılarak kırılacak. Kapılacak toplar en çabuk şekilde takımın süratli ikilisi Garry Rodrigues ve Ozan Tufan'a aktarılacak. İki oyuncunun getireceği toplarla ilerideki Vedat Muriç ve Max Kruse gol arayacak.
3 İSME ÖZEL ÖNLEM
Teknik heyetin rakipten özel önlem alacağı oyuncular ise Alexander Sörloth ve Sosa olacak. Sörloth'u Serdar Aziz markaja alacak. Sosa'yı ise Luiz Gustavo kontrol edecek. Ayrıca sağ kanattan etkili bindirmeler yapan Joao Pereira'yı durdurmak için de Tolga Ciğerci, Dirar'a destek verecek. Trabzonspor'un kırmızı kart cezasına itiraz ettiği Nwakaeme'ye de oynaması halinde özel tedbir alınacak. Ersun Yanal, oyuncularından tribünler ve hakemle diyaloğa girmeden, sadece futbola odaklanmalarını istedi.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında 5 Ağustos Çarşamba günü Avusturya temsilcisi Sturm Graz'ı konuk edecek. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Sturm Graz'ı konuk edecekleri maç öncesi açıklamalarda bulundu. Kartal, Vedat Muriqi ve N'Golo Kante'nin son durumları hakkında konuştu. İşte o sözler... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Yaz transfer döneminde flaş hamlelere imza atan Fenerbahçe'de yeni bir gelişme yaşandı. Sarı lacivertliler, 40 milyon Euro piyasa değeri olan o yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti. İşte detaylar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, Avusturya ekibi Sturm Graz ile kozlarını paylaşacak. Sarı lacivertliler seyircisi önündeki ilk karşılaşmadan avantajlı bir skorla ayrılmayı hedefliyor. Teknik Direktör İsmail Kartal ise kritik mücadele öncesi ilk 11'ini netleştirdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)