Zenit Teknik Direktörü Sergey Semak: Yarın zorlu bir maç olacak
Zenit Teknik Direktörü Sergey Semak, yarın Fenerbahçe ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Zorlu bir maç olacak" dedi.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 20.02.2019 - 19:28
Gazprom Arena'da düzenlenen basın toplantısında konuşan Semak, Fenerbahçe'nin maça eksik kadroyla çıkacağını vurgulayarak, "Fakat yine de oyun planımızı değiştirmeyeceğiz. Yarın agresif ve baskılı bir şekilde oynayarak ihtiyacımız olan skoru almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Rusya ekibinin teknik direktörü Semak, ilk maçta Fenerbahçe'nin ev sahibi olma avantajını iyi kullandığını dile getirerek, "Yarın oynayacağımız maçta da biz ev sahibi olmamızın avantajını kullanacağız. Fenerbahçe güçlü ve tecrübeli bir takım. Yarınki maç zorlu geçecek" şeklinde konuştu.
RUS EKİBİNDE HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
Bu arada Rusya temsilcisi Zenit, karşılaşma öncesi son çalışmasını maçın oynanacağı Gazprom Arena'da gerçekleştirdi.
Teknik direktör Sergey Semak yönetimindeki idmanda taktik ağırlıklı çalışmalar yapıldı.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Avrupa Ligi 3. haftasında Fenerbahçe, sahasında Stuttgart 1-0 yenerek puanını 6’ya yükseltti. Maçın ardından sarı lacivertlilerde Kerem Aktürkoğlu açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde mağlup ettiği Alman ekibi Stuttgart'a X hesabından gönderme yaptı. -
UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, lig etabının 3. haftasında sahasında Stuttgart'ı 1-0 mağlup etti. Sarı-lacivertliler bu galibiyetle birlikte 6 puana yükselerek ilk 8 umutlarını artırdı. İşte UEFA Avrupa Ligi'nde güncel puan durumu... | Son dakika Fenerbahçe haberleri -
UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe evinde Stuttgart'ı 1-0'lık skorla mağlup etti. Sarı-lacivertlilerin zaferi Alman gazetelerinde geniş yankı buldu. İşte atılan manşetler… (FB spor haberleri)