Fenerbahçe’den flaş açıklama! 3 Temmuz...
Fenerbahçe Kulübü, 2010-2011 sezonunun ardından yaşanan 3 Temmuz sürecine ilişkin, 'Türkiye Cumhuriyeti ve spor tarihimizin en alçak kumpaslarından biri olan, 3 Temmuz Şike Kumpası’nın üzerinden tam 7 yıl geçti. Kumpasın 7.yılında, Fenerbahçe’ye kast eden tüm şahıs ve kurumlardan hesap sorulacağını yineliyor, tüm camiamıza saygılarımızı sunuyoruz.' açıklamasında bulundu.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.07.2018 00:00
- Güncelleme Tarihi: 03.07.2018 09:48
İşte Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinde yaptığı açıklama…
Büyük Fenerbahçe'nin, Büyük Taraftarı
Türkiye Cumhuriyeti ve spor tarihimizin en alçak kumpaslarından biri olan, 3 Temmuz Şike Kumpası'nın üzerinden tam 7 yıl geçti.
Eski Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve eski yöneticilerimizin özgürlüklerinin gaspıyla başlayan, sonrasında kulübümüze maddi – manevi sayısız hasar veren bu süreç içerisinde, Fenerbahçe'nin en önemli gücü, dünyanın en güzel taraftarının canı pahasına ortaya koymuş olduğu özgürlük mücadelesi oldu. Fenerbahçe'sine sahip çıkan binlerce Fenerbahçeli, yıllarca gözyaşı döktü, üzüldü, ancak avazı çıktığı kadar bağırmaktan da geri durmadı "Fenerbahçe YIKILMAZ" diye…
Ancak Fenerbahçeli, kendisine yaşatılan zulmü hiçbir şekilde unutmamıştır ve unutmayacaktır. Bizler, Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticileri olarak, kulübümüzü sürekli olarak yıpratan ve milyonlarca Fenerbahçelinin son 7 yıldır bir an önce sonuçlanmasını beklediği Yargıtay sürecinin artık beraatle son bulmasını, tertemiz kulübümüzün kamuoyu vicdanında tescillenmiş olduğu masumiyetinin, Yargıtay nezdinde de gerçekleşmesini bekliyoruz.
Camiamızın, 3 Temmuz ile ilgili tüm beklentilerinin sonuna dek farkındayız ve Fenerbahçe'nin gasp edilen hakları, maddi kayıpların telafisi için tüm hukuki hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Yargıtay'dan çıkacak olan beraat kararıyla birlikte, gereken tüm hukuki girişimler, yine camiamızın bizlere vereceği enerji ile başlatılacak.
Kumpasın 7.yılında, Fenerbahçe'ye kast eden tüm şahıs ve kurumlardan hesap sorulacağını yineliyor, tüm camiamıza saygılarımızı sunuyoruz.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de ocak ayındaki ara transfer dönemi öncesinde 10 numara takviyesi yeniden gündeme geldi. Marco Asensio'nun ameliyat kararı sonrası sarı-lacivertli yönetimin hücum hattı için harekete geçebileceği öne sürüldü. Asensio'nun yokluğunda İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş da alternatifler arasında yer alıyor. İşte tüm detaylar... -
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. haftasında Slavia Prag ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal ve maç öncesi açıklamalar yaptı. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Slavia Prag ile karşılaşacak Fenerbahçe'de Nathan Ake, mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu. -
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Çekya temsilcisi Slavia Prag'ı ağırlayacak. Chobani Stadı'ndaki müsabaka saat 19.45'te başlayacak. Karşılaşmayı İspanyol hakem Ricardo de Burgos yönetecek. Burgos'un yardımcılıklarını Iker De Francisco ile Ivan Masso Granado yapacak. Temsilcimiz evinde oynayacağı mücadeleden 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. İşte İsmail Kartal'ın sahaya sürmeyi planladığı muhtemel 11... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)